Γκαλίτσιος: «Πολύ έξυπνη η επιλογή Μπριζ για τον Τζόλη»

Metrosport Team02 Ιουλίου 2024

Την επικείμενη μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στην Κλαμπ Μπριζ σχολίασε μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Γκαλίτσιος, με τον παλαίμαχο άσσο να σημειώνει πως πρόκειται για μία ιδεατή επιλογή για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό που μετακομίζει έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ στο Βέλγιο.

Αρχικά στην τοποθέτηση του, ανέφερε: «Πολύ έξυπνη επιλογή για τον Χρήστο Τζόλη, είναι μία ιστορική ομάδα η οποία έφτασε στους ημιτελικούς του Conference League. Πρόκειται για μία ομάδα που δουλεύει πολύ καλά, οργανωτικά και με τρόπο ανάδειξης ταλέντων , δίνοντας μεταπωλητική αξία στους παίκτες».

Τονίζοντας: «Μιλάμε για μία μεγάλη ομάδα και ο ίδιος θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι άμεσα έτοιμος για να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα. Θα πρέπει να παλέψει ακόμα και στις προπονήσεις για να αποδείξει την αξία του καθώς το ποδόσφαιρο συνεχώς εξελίσσεται, πρέπει να δίνεις καθημερινά τον καλύτερο σου εαυτό. Ο ίδιος συνειδητά μετακομίζει στο Βέλγιο».

Για τους Έλληνες του εξωτερικού: «Παλαιότερα, πιο δύσκολα θα έβγαινε ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής στο εξωτερικό, οι Έλληνες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στα τμήματα υποδομής βλέπουν αυτούς που μετακομίζουν στο εξωτερικό και διακρίνουν την προοπτική που υπάρχει στους ίδιους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.