Γκαλίτσιος: «Φαίνεται ότι διψάει η Εθνική, υπάρχει θέληση για διάκριση»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Γκαλίτσιος, με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή να μιλάει με αναφορικά με την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με αντίπαλο την Ολλανδία στον δρόμο για το Euro 2024, υπογραμμίζοντας πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το... θέλει περισσότερο από τους «Οράνιε»

Αρχικά ανέφερε για την αναμέτρηση: «Ευελπιστούμε να είναι ένα νικηφόρο παιχνίδια για την Εθνική, ήρθε η ώρα για να κερδίσει την Ολλανδία, νομίζω ότι η Ελλάδα είναι σε ένα καλό φεγγάρι και μπορεί να το πετύχει. Αν έχουμε υπομονή και είμαστε σκληροί αμυντικά, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που έχουμε μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό από το παιχνίδι». 

Για τον τρόπο που περιμένει να το προσεγγίσει η Ολλανδία: «Η Ολλανδία νομίζω ότι θα ασκήσει μεγάλη πίεση, αλλά μπορεί να δούμε και τελείως διαφορετικό παιχνίδι από ότι στην εκτός έδρας αναμέτρηση, με τους παίκτες του Πογέτ να ''χτυπούν'' στους χώρους που θα βρουν»

Για τα συστατικά που μπορούν να δώσουν στην Ελλάδα το θετικό αποτέλεσμα: «Το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην Εθνική νομίζω ότι θα παίξει καταλυτικό ρόλο, φαίνεται ότι διψάει η ομάδα και υπάρχει θέληση για διάκριση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.