Γκαγκάτσης: «Αν η λέξη άγχος είχε φωτογραφία στο λεξικό θα είχε το σημερινό Άρης-ΠΑΟΚ»

Metrosport Team19 Μαΐου 2024

O αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, μίλησε στη μικτή ζώνη του «Κλ.Βικελίδης» μετά το τεράστιο διπλό του Δικεφάλου επί του Αρη.

Αναλυτικά όσα είπε: «Μετά από 36 αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ γίνεται πρωταθλητής για 4η φορά στην ιστορία του με 80 βαθμούς, στο πιο συγκλονιστικό πρωτάθλημα τα τελευταία 30 χρόνια με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο μέχρι και λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος. Το Πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στον Ιβάν Σαββίδη, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, παίκτες και τον κόσμο που με πίστη και στήριξη από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε αυτόν τον άθλο.

Στο 80ό λεπτό του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ήμασταν στο -10 από την κορυφή με ματς λιγότερο και μετά από 3 αγωνιστικές είμαστε πρωταθλητές. Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Είναι κάτι το ανεπανάληπτο, αν η λέξη άγχος είχε φωτογραφία στο λεξικό θα είχε το Άρης ΠΑΟΚ το σημερινό. 

Η πόλη γιορτάζει, έχουμε καιρό να γιορτάσουμε και να χτίσουμε σε πιο γερά θεμέλια τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος έτσι όπως ο Ιβάν Σαββίδης είπε. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια τεράστια επιτυχία που δύσκολα να ξαναγραφτεί με αυτόν τον τρόπο κερδίζοντας κατά σειρά ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και στο τέλος, και εν τέλει τον μεγάλο αντίπαλο στο σπίτι του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.