Γκάφα ολκής της ΕΠΟ με τέσσερις βασικούς της εθνικής των ανδρών!

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2023

Σε μία άνευ προηγουμένου γκάφα υπέπεσαν οι άνθρωποι της Εθνικής ομάδας των ανδρών και το ευτύχημα ήταν ότι δεν την πλήρωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που υποχρεώθηκε να αγωνιστεί κόντρα στο Γιβραλτάρ χωρίς τέσσερις βασικούς άνευ λόγου και αιτίας!

Την Παρασκευή το πρωί η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι οι Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Σιώπης και Μάνταλος ήταν τιμωρημένοι λόγω καρτών και έτσι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με το Γιβραλτάρ. Μόνο που και οι τέσσερις δεν ήταν τιμωρημένοι.

Όλοι τους συμπλήρωσαν δύο κάρτες και στην Ομοσπονδία θεώρησαν ότι είναι τιμωρημένοι. Όμως, αυτοί είναι οι κανονισμοί που ισχύουν στις διοργανώσεις της FIFA, πχ. στα προκριματικά του Μουντιάλ. Και όπως αναφέρεται ρητά στο άρθρο 54, παράγραφος 2 των κανονισμών της ΟΥΕΦΑ για το EURO (προκριματικά και τελικά), «στην προκριματική φάση παίκτες και μέλη των ομάδων τιμωρούνται από το επόμενο ματς, μετά από τρεις κίτρινες»!

Με λίγα λόγια, κακώς δεν αγωνίστηκαν οι τέσσερις διεθνείς και παρότι αυτό δεν είχε κόστος ως προς το αποτέλεσμα, δεν περνάει χωρίς να αφήσει κάτι αρνητικό, πέραν βεβαίως των εντυπώσεων. Οι τέσσερις διεθνείς παραμένουν στο όριο οπότε αν πάρουν μια κάρτα στο επόμενο παιχνίδι με την Ιρλανδία, θα χάσουν την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ολλανδία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.