Γήτας: «Πάντα δυνατός στην έδρα του ο Άρης, κρίσιμο το ματς για τον ΠΑΣ»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ξενοφών Γήτας, και μίλησε για το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΣ, το ποδόσφαιρο που έχει αλλάξει σε σχέση με όταν ήταν εκείνος ποδοσφαιριστής ενώ θυμήθηκε και το κορυφαίο γκολ του.

Για το τι κάνει τώρα, είπε: «Ασχολούμαι με τις ακαδημίες, είμαι στον Άτλαντα Ηπείρου» και πρόσθεσε για τη συμβουλή που θα έδινε στα παιδιά: «Εκεί που πηγαίνεις να διασκεδάζεις, να το χαίρεσαι αυτό που κάνει και να το κάνει με χαμόγελο».

Για την καριέρα του σχολίασε: «Το διασκέδασα το κομμάτι της καριέρας μου, υπήρχαν και αρκετές λύπες, ίσως να άλλαζα και κάποια πράγματα στην καριέρα μου αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος. Θα ήθελα να πάω σε ένα σύλλογο ελληνικό που να παίζει στην Ευρώπη, αυτό ήταν ένα όνειρό μου».

Για το πόσο έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο: «Έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο και ο τρόπος που αγωνίζονται οι ομάδες, παλιότερα οι ποδοσφαιριστές έβγαζαν τρομερές ιδέες και έκαναν ομορφότερο τον αγώνα και γενικότερα το ποδόσφαιρο. Υπήρχαν φαντεζί ενέργειες και δεν υπήρχε τόσο σημασία στο αποτέλεσμα».

Για τον ΠΑΣ και το παιχνίδι με τον Άρη: «Τον ΠΑΣ τον βλέπω αλλά και ως ακαδημία πηγαίνουμε και τα βλέπουμε τα παιχνίδια για να έρχονται τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο, υπάρχουν συνεχόμενες ήττες για τον ΠΑΣ, και απογοήτευση στον κόσμο. Πρέπει να βρει τρόπο να αλλάξει την ψυχολογία του, ο Αρης είναι πάντα δυνατός στην έδρα του».

Για το καλύτερο γκολ: «Όταν έπαιζα στον Πανθρακικό κόντρα στον Αρη, είχα πάρει το βραβείο του καλύτερου γκολ στην κατηγορία».

Δείτε το γκολ στο 2.13

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.