Γης μαδιάμ το δωμάτιο του Λίαμ Πέιν - Ναρκωτικά, κεριά και αλουμινόχαρτα εντόπισαν αστυνομικοί

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Μορφή θρίλερ φαίνεται πως έχει πάρει η υπόθεση θανάτου του τραγουδιστή των «One Direction» Λίαμ Πέιν, ο οποίος σκοτώθηκε, πέφτοντας από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το δωμάτιο του διάσημου τραγουδιστή βρισκόταν σε μεγάλη ανακατοσούρα, ενώ οι αρχές εντόπισαν μια κατεστραμμένη οθόνη τηλεόραση, υπολείμματα κεριών, αλουμινόχαρτο και μια ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Μάλιστα, τα διεθνή Μέσα σημειώνουν ότι υπάλληλος ξενοδοχείου ανέφερε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο ότι πριν από την τραγωδία ο τραγουδιστής συμπεριφερόταν περίεργα, ενώ είχε πολλή ένταση.

Ενδεικτική είναι η μαρτυρία υπαλλήλου του ξενοδοχείου, ο οποίος ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές για την ύπαρξη ενός επισκέπτη, που «έχει τρελαθεί από τα ναρκωτικά και καταστρέφει τα πάντα στο δωμάτιό του», με αυτόπτες μάρτυρες να υποστηρίζουν ότι ο Πέιν συμπεριφέρονταν αλλοπρόσαλλα στο λόμπι του ξενοδοχείου, καταστρέφοντας ενώπιον άλλων ατόμων τον φορητό του υπολογιστή.

Σε κάθε περίπτωση, η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στους θαυμαστές του, οι οποίοι έσπευσαν έξω από το ξενοδοχείο, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι ο 31χρονος ποπ τραγουδιστής βρήκε τόσο αιφνίδιο θάνατο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέιν είχε επισκεφθεί την Αργεντινή μαζί με τη σύντροφό του και τον επίσης πρώην τραγουδιστή των «One Direction», Νίαλ Χόραν, ο οποίος εμφανίστηκε στην Movistar Arena στις 2 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.