Γίρι Παβλένκα: «Στόχος μου να παίξω»!

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

O Γίρι Παβλένκα είναι με κάθε επισημότητα παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας που πήρε την φανέλα με το «1» μετά τον Ροδρίγο Ρέι, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και μίλησε για τους προσωπικούς αλλά και τους ομαδικούς στόχους του.


Αναλυτικά όσα είπε ο Γίρι Παβλένκα: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο με σπουδαία ιστορία και ανυπομονώ να ξεκινήσω και να γίνω μέλος της ομάδας. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά ποιοτικό, έχει πολύ καλές ομάδες που συμμετέχουν και στην Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ παίζει κάθε χρόνο στο Conference League, στο Europa League και βεβαίως ο στόχος μας είναι να παίξουμε στο Champions League την νέα σεζόν.

Βάσει όσων είπα ανυπομονώ για αυτή την πρόκληση. Θέλω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας με τους καταπληκτικούς φιλάθλους».

Για τον ανταγωνισμό που θα αντιμετωπίσει, καθώς υπάρχουν οι Κοτάρσκι, Τσιφτσής, αλλά και αν μπορεί να είναι μέντορας: «Πιστεύω πως μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Είναι ένα είδος ανταγωνισμού, όλοι θέλουμε να παίξουμε, αλλά όλοι είμαστε στην ίδια ομάδα και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και φέτος. Θα βάλω τα δυνατά μου και στόχος μου είναι να παίξω. Ξέρω πως ο Ντομινίκ κάνει μια πολύ καλή χρονιά, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο.

Για το μήνυμα του στον κόσμο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ανυπομονώ να σας δω όλους στο γήπεδο και να ζήσω αυτή τη φανταστική ατμόσφαιρα».










Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.