Γιουβέντους: Ο Κόντε είναι ο βασικός αντικαταστάτης του Αλέγκρι

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2022

Η "καρέκλα" του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη Γιουβέντους έχει αρχίζει να τρίζει εδώ και καιρό και η λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του για τον πάγκο της "βέκια σενιόρα" έχει αρχίσει να γράφεται, με το όνομα του Αντόνιο Κόντε να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Αντρέα Ανιέλι, σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως το μέλλον του Αλέγκρι θα κριθεί το 2023, βάζοντας φωτιά στα δημοσιεύματα που θέλουν τον νυν προπονητής της Τότεναμ να είναι ο βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Γιουβέντους, σύμφωνα κιόλας  με την Gazzetta Dello Sport.

Ο Κόντε στο παρελθόν έχει περάσει από τη "Γιούβε", έχοντας μάλιστα ένα πετυχημένο πέρασμα από τους "μπιανκονέρι", οι οποίοι επιθυμούν ένα νέο "γάμο" μεταξύ των δύο πλευρών. Αξίζει να θυμίσουμε πως το "διαζύγιο" ανάμεσα στον Ιταλό τεχνικό και τον Αντρέα Ανιέλι δεν είχε έρθει και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς η λύση της συνεργασίας τους έγινε εν μέσω προετοιμασίας, προκαλώντας τριγμούς στη μεταξύ τους σχέση.

Από την πλευρά της η Τότεναμ θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Κόντε, με τον ίδιο να τονίζει πως είναι «ασεβή» τα σενάρια που τον συνδέουν ξανά με τον πάγκο της Γιουβέντους, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Λονδρέζους, μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.