Γιουβέντους: Αναλαμβάνει επίσημα ο Τιάγκο Μότα, απάντησε αρνητικά στην Μπολόνια

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος23 Μαΐου 2024

Ήταν από τους προπονητές που έκαναν τη διαφορά στη φετινή Serie A, ένας από τους πολλούς της ιταλικής σχολής που ανεβαίνει σε top επίπεδο και παρουσιάζει εξαιρετικό έργο σταδιακά. Από τη Τζένοα, στη Σπέτσια, τη Μπολόνια και πλέον... στη Γιουβέντους!

Ο Τιάγκο Μότα θα είναι ο νέος προπονητής της Γηραιάς Κυρίας, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, μέχρι το 2027.

Στη σημερινή (23/5) συνάντησή του με τη διοίκηση της Μπολόνια, ανακοίνωσε την απόφασή του να μην ανανεώσει με τους Ροσομπλού, τους οποίους οδήγησε στο Champions League και να επικυρώσει την προφορική συμφωνία που φέρεται να είχε με τη Γηραιά Κυρία εδώ και καιρό.

Στην ενημέρωσή της η Μπολόνια σημείωσε πως «Σήμερα (23/5) το πρωί ο Τιάγκο Μότα γνωστοποίησε στο Club την πρόθεσή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπολόνια. Έχοντας λάβει γνώση της απόφασης, ο σύλλογος ευχαριστεί τον προπονητή για την εξαιρετική δουλειά που έκανε και του εύχεται καλή τύχη για το υπόλοιπο της καριέρας του.


Ο πρόεδρος της Μπολόνια, Joey Saputo, επισήμανε: «Σε αυτά τα δύο χρόνια γνώρισα έναν προετοιμασμένο και νικητή προπονητή ο οποίος έχει δώσει στην ομάδα μια λαμπρή αγωνιστική ταυτότητα. Το επίτευγμα της πρόκρισης στο Champions League παρασύρει τον ίδιο και όλους τους παίκτες στην ιστορία του Συλλόγου μας. Θα ήθελα να μείνει στη Μπολόνια, αλλά μπορώ μόνο να ευχαριστήσω αυτόν και το επιτελείο του για αυτές τις υπέροχες σεζόν και να του ευχηθώ τα καλύτερα για το μέλλον».

Η αρνητική απάντηση του Μότα στην πρόταση ανανέωσης της Μπολόνια, επιβεβαίωσε το σενάριο της επιλογής του να αποδεχθεί την πρόταση της Γιουβέντους και εντός των επόμενων ωρών-ημερών πρόκειται να ανακοινωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών η οποία θα έχει 3ετη διάρκεια, μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.