Γιουρούκαλης: Να βοηθήσουν οι διαιτητές τον εαυτό τους-Περιμένουμε πολλά περισσότερα από τον νέο Περιφερειάρχη

Χρήστος Λιάπης01 Οκτωβρίου 2024


Στο περιθώριο του αγιασμού στον σύνδεσμο διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΜ Παναγιώτης Γιουρούκαλης έκανε αναφορά στη διαιτησία και στο γηπεδικό πρόβλημα. Αναλυτικά:

«Πέρασε ένα τέταρτο αιώνα για να γίνουν κάποιες αυξήσεις στις αποζημιώσεις των διαιτητών. Το νόμισμα αυτών των χρόνων έχει δύο όψεις: Τα χρυσά χρόνια και τα χρόνια της ένδειας που δεν έχουν τελειώσει και δυσκολεύουν τη ζωή όλων.

Το ότι υπάρχει μια αύξηση στις αποζημιώσεις των διαιτητών και στη χιλιομετρική που συνάδει με την αύξηση των καυσίμων, σημαίνει ότι δίνουμε αυτά τα χρήματα και κοστίζουν στα σωματεία κάτι παραπάνω και κατά τον ίδιο τρόπο και εμείς και τα σωματεία έχουν αυξημένες απαιτήσεις από τους διαιτητές ως προς το έργο τους, τις συμπεριφορές τους και τη συνέπεια των υποχρεώσεων τους κατά τη διάρκεια, πριν και στο τέλος του αγώνων.

Αυτό δεν αναιρεί τις υποχρεώσεις των σωματείων και των παραγόντων να συμπεριφέρονται κόσμια.

Από την άλλη οι διαιτητές για να ανεβάσουν την απόδοση τους και να δείξουν ότι είναι αντάξιοι της κίνησης της ΕΠΣΜ να δώσουν περισσότερο το παρόν στις προπονήσεις, δεν χρειάζεται κάποιοι να εμφανίζονται με περιττά κιλά, να παρίστανται στα θεωρητικά μαθήματα που γίνονται κάθε Δευτέρα και ακόμη να βοηθάνε με την παρουσία τους στα παιχνίδια υποδομών

Έτσι αποκτιέται η εμπειρία και κατοχυρώνεται μια εξέλιξη στον διαιτητή για να μπορούμε να έχουμε και εμείς προσδοκίες για περισσότερους διαιτητές στην Α’ Εθνική, περισσότερους διεθνείς αλλά και στις άλλες κατηγορίες Sl2, Γ’ Εθνική.

Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η πρωτοβουλία της διοίκησης του συνδέσμου να δεσμεύσει χώρο σε κοντινό πάρκιγκ με 1.5 ευρώ για δύο ώρες.

Περιμένουμε πολλά περισσότερα από τον νέο Περιφερειάρχη

Για τα γήπεδα ο Παναγιώτης Γιουρούκαλης επισήμανε: «Κάτι άρχισε να κινείται στο κομμάτι με τα γήπεδα.

Περιμένουμε πολλά περισσότερα από τον νέο περιφερειάρχη όπως και από τις νέες τοπικές αυτοδιοικήσεις που εξελέγησαν πριν εννέα μήνες. Να υπάρξει πίεση από όλους για να κατοχυρωθούν χώροι γηπέδων 9Χ9 και 11Χ11»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.