Γιούλια Βαβίλοβα: Ποια είναι η μυστηριώδης ξανθιά που «χάθηκε» μετά τη σύλληψη του Ντούροφ

Metrosport Team27 Αυγούστου 2024

Από προσώπου γης φαίνεται πως εξαφανίστηκε μετά τη σύλληψη του Ρώσου δισεκατομμυριούχου της Telegram και επενδυτή κρυπτονομισμάτων, Πάβελ Ντούροφ, στο Παρίσιη, η Γιούλια Βαβίλοβα. 

Ο λόγος για την gamer, streamer και επενδύτρια στα κρυπτονομίσματα Γιούλια Βαβίλοβα, που έχει έδρα στο Ντουμπάι και φέρεται να έκανε ταξίδια δίπλα στον Ντούροφ τις ημέρες πριν από τη σύλληψή του. 

Διαδικτυακοί παρατηρητές υποδηλώνουν ότι οι αναρτήσεις που έκανε η ξανθιά καλλονή μπορεί να βοήθησαν σχετικά με τις κινήσεις του εξόριστου Ρώσου μεγιστάνα πριν από τη σύλληψή.

Μάλιστα, η οικογένεια της Βαβίλοβα αποκάλυψε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP ότι δεν μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή μαζί της μετά τη σύλληψη του Ντούροφ, την ώρα που υποστηρικτές τις ελευθερίας στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι στοχοποιήθηκε επειδή αρνήθηκε να δώσει στις κυβερνήσεις τα κλειδιά της κρυπτογραφημένης εφαρμογής του.

Πάντως, οι λογαριασμοί της Βαβίλοβα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτες με φωτογραφίες και βίντεο με ταξίδια της στη Μέση Ανατολή στο ίδιο χρονικό διάστημα με ταξίδια που είναι γνωστό ότι έκανε ο CEO του Telegram σε αυτά τα μέρη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.