Γιοβάνοβιτς: «Συγκινήθηκα όταν άκουσα τον ύμνο - Δεν είμαστε τέλειοι, θα γίνουμε καλύτεροι»

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2024

Τα έντονα συναισθήματα του στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου από τόσο κόσμο εξέφρασε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδος επί της Ιρλανδίας για την 4η αγωνιστική του Nations League τονίζοντας ότι η γαλανόλευκη πέτυχε τη σημαντική αυτή νίκη και θα γίνει καλύτερη.

«Είναι σπουδαίο έργο οι τέσσερις νίκες. Μέσα σε αυτό το διάστημα καταφέραμε να έχουμε sold out στο Καραϊσκάκης και περιμένουμε sold out και στο επόμενο παιχνίδι με την Αγγλία στο ΟΑΚΑ. Μετά τη νίκη επί της Αγγλίας, θα έπρεπε να κερδίσουμε και σήμερα για να έχει μεγαλύτερη αξία η νίκη αυτή. Συγκινήθηκα όταν άκουσα τον Εθνικό ύμνο, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και ιδιαίτερη λόγω και του θανάτου του Μπάλντοκ. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. 

Μέσα από την πίεση, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να ενεργήσει. Αγωνιστικά κάναμε για 60 λεπτά ένα καλό παιχνίδι, ερχόμασταν και από ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ, η Ιρλανδία έπαιζε για να μας φτάσει. Έπρεπε να μηδενίσουμε τα συναισθήματα μας. Είμαι τυχερός που οι παίκτες αγωνίστηκαν με τόσο πάθος και πείσμα. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στα τελευταία 25 λεπτά, δεν είμαστε τέλειοι και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Η νίκη ήταν σημαντική».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.