Γιοβάνοβιτς: «Περήφανος για εσάς, μας περιμένει πρόκληση στο Γουέμπλεϊ»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2024

Η παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο πρώτο «πακέτο» αγώνων με την Εθνική ομάδα στο Nations League συνδυάστηκε με δύο νίκες και κατά διαστήματα καλή εικόνα από τη «γαλανόλευκη».

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός μιλώντας στους διεθνείς ποδοσφαιριστές δήλωσε την ικανοποίησή του για τις δύο νίκες, υπογραμμίζοντας πως πλέον για την Εθνική υπάρχει μπροστά η πρόκληση του Γουέμπλεϊ.

Η Εθνική πέτυχε το δύο στα δύο κόντρα σε Φινλανδία και Ιρλανδία μετά και το «διπλό» στο Δουβλίνο, έχοντας τέρματα 5-0 και κατά διαστήματα πολύ ενθαρρυντικές αγωνιστικές εικόνες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς λίγο μετά το 2-0 της Εθνικής μας επί της Ιρλανδίας μίλησε στους διεθνείς εκφράζοντας την υπερηφάνεια του για όσα πέτυχαν.

Όπως μάλιστα επισήμανε, απόλαυσε αυτές τις ημέρες με την ομάδα και ήδη έχει στο μυαλό του το μεγάλο ματς στο Λονδίνο κόντρα στην Αγγλία στο Γουέμπλεϊ:

«Καταρχάς συγχαρητήρια για τη νίκη. Σας ευχαριστώ για όσα ζήσαμε αυτές τις μέρες. Απόλαυσα την κάθε στιγμή μαζί σας.

Κάναμε πολύ καλή δουλειά και δημιουργήσαμε μεγαλύτερες προσδοκίες και υποχρεώσεις.

Είμαι περήφανος που δούλεψα μαζί σας, θα περάσω ένα όμορφο μήνα, αλλά να μην ξεχνάμε ότι μας περιμένει μια τρομερή πρόκληση, στο ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ» ήταν τα λόγια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.