Γιοβανάκης: «Ευγνώμονες στον κ. Γιαννακόπουλο, θα τον καλέσουμε να έρθει στο γήπεδο»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Μετά τη δωρεά των 1.500 καθισμάτων στην ομάδα του Παμμηλιακού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε 4.500 καρεκλάκια του ΟΑΚΑ και στη Νίκη Πολυγύρου. Ο πρόεδρος της ομάδας της Χαλκιδικής, Μιχάλης Γιοβανάκης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και ευχαρίστησε δημόσια τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR για την προσφορά του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Η επικοινωνία έγινε μέσω του μέλους της διοίκησης μας Χρήστου Γραμμένου, ο οποίος έστειλε έγγραφο στην εταιρεία του κ. Γιαννακόπουλου και αμέσως το αίτημά μας το ενέκρινε χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Την πρωτοβουλία την πήραμε μόλις διαβάσαμε ότι θα γίνει ανακαίνιση στο ΟΑΚΑ. Ο κ. Γιαννακόπουλος μας έστειλε 4.500 καρεκλάκια. Ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί στο γήπεδο, αλλά πιστεύω με τις ενέργειες του Δήμου θα δεσπόζουν στο στάδιο μας στο άμεσο μέλλον. Το κόστος για ένα καρεκλάκι είναι σχεδόν 10 ευρώ, οπότε θα χρειαζόμασταν 45.000 ευρώ. 

Είμαστε ευγνώμονες στον κ. Γιαννακόπουλο που μας έστειλε τα καρεκλάκια και φυσικά χωρίς να ζητήσει τίποτα. Φυσικά και θα τον καλέσουμε να έρθει στο γήπεδό μας και θα χαρούμε να τον συναντήσουμε από κοντά και να μιλήσουμε μαζί του. Ρόλο μπορεί να έπαιξε και το γεγονός ότι φοράμε πράσινα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.