Γιος ποιας πολιτικού κρύβεται πίσω από μεγάλα χιτ του Κωνσταντίνου Αργυρού

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Πίσω από μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού κρύβεται γιος γνωστής πολιτικού, που πρόσφατα επανήλθε στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο λόγος για τον Χάρη Σαβαλάνο, τον γιο της Άννας Διαμαντοπούλου, που χαράσσει εδώ και χρόνια τη δική του πορεία, μακριά από τον χώρο στον οποίο δραστηριοποιούνται οι γονείς του.

«Δε θα μπορούσα να είμαι στην πολιτική. Αυτό που έμαθα από την πορεία της μητέρας μου είναι ότι η πολιτική θέλει γερό στομάχι και να βάζεις το εγώ σου κάτω από το κοινό συμφέρον και την πατρίδα, ακόμα και όταν η πατρίδα μπορεί να μη σου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο. [...] 

Είχαν μαζευτεί έξω από το σπίτι μας καμιά 20αρια άνθρωποι με το πανό τους ήρεμα χωρίς να παρεκτραπούν, μια κυρία κατάλαβε ποιος ήμουν και μου φώναξε αν θέλεις να αλλάξεις μάνα υιοθετούμε και παιδιά», σημείωσε ο Χάρης Σαβαλάνος.

Η ιστορία πίσω από το τραγούδι «Ελεύθερος»

Μάλιστα, ο στιχουργός αποκάλυψε ότι είναι ο πατέρας των τραγωδιών «Αφού σε βρήκα, δε σε αφήνω» και «Ελεύθερος», ενώ έχει γράψει και το πρόσφατο χιτ του Κωνσταντίνου Αργυρού, το «Σ' αγαπάω γιατί».

«Έγραψα το ‘Ελεύθερος’ γιατί με πονούσε η κατάσταση στη χώρα μου, ήμουν φοιτητής το ‘12 – ’13 τότε η Ελλάδα περνούσε μια δοκιμασία», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.