Γιορτάζουν ΠΟ Μουδανιών και Αρης Πηγών Καβάλας, θέλουν την άνοδο και οι Ακρίτες

Χρήστος Λιάπης24 Ιουλίου 2024

Ο ΠΟ Μουδανιών και ο Αρης Πηγών Καβάλας είναι από σήμερα ομάδες Γ’ Εθνικής.

Η ΕΠΟ έστειλε προσκλήσεις σε όλους τους τέταρτους των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική προκειμένου να αναπληρώσουν τα κενά που υπάρχουν στην κατηγορία.

Σε πρώτη φάση στάλθηκαν προσκλήσεις στους οχτώ τέταρτους των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Πρόκειται για τις εξής ομάδες: ΠΟ Μουδανιών, Απόλλων Αγίου Ιωάννη Χανίων, Φοίβος Κρεμαστής, Θήβα, Αρης Πηγών Καβάλας, Αναγέννηση Περιβολίου Κέρκυρας, Παλληξουριακός και Ατρόμητος Παλαμά Καρδίτσας.

Οι παραπάνω ομάδες θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή να αποδεχτούν ή όχι την πρόσκληση για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Από κει και πέρα, και σε συνεργασία και με τη νομική υπηρεσία η ΕΠΟ θα πάρει τις αποφάσεις της για την αναπλήρωση όλων των κενών που θα υπάρχουν.


Γιορτάζει ο ΠΟ Μουδανιών

Ο ΠΟ Μουδανιών με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Η πόλη μας σήμερα γιορτάζει. Η ομάδα μας και επίσημα στην Γ’ Εθνική. Εντός τις εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι πρώτες μας μεταγραφές. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει 5 Αυγούστου στο γήπεδο μας».

Αρης Πηγών: Επίσημα στη Γ' Εθνική

Ο Αρης Πηγών Καβάλας με ανακοίνωση του επισήμανε: «Ο κύβος ερρίφθη. Επίσημα η ομάδα μας στην Γ' Εθνική κατηγορία»

Θέλουν την άνοδο οι Ακρίτες Συκεών

Οι Ακρίτες Συκεών ψάχνουν το ενδεχόμενο να είναι μια από τις ομάδες που θα ανέβουν στη Γ' Εθνική.

Στο άρθρο 4 του ΚΑΠ, άλλωστε, αναφέρονται τα εξής: Οι προβιβαζόμενες ετησίως ομάδες προέρχονται από την Α' κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων των ΕΠΣ. Σε περίπτωση που μία ομάδα δικαιούμενη να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ή μία πρωταθλήτρια Α' κατηγορίας τοπικού πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. δικαιούμενη να προβιβαστεί, δεν δηλώσει συμμετοχή για οποιοδήποτε λόγο στο ως άνω πρωτάθλημα, τότε αντικαθίστανται από την επόμενη δικαιούχο ομάδα του Α' τοπικού πρωταθλήματος της ιδίας (με την ομάδα που δεν δηλώνει συμμετοχή) ΕΠΣ. 

Η αντικατάσταση αυτή μπορεί να γίνει μέχρι δύο ομάδες της ιδίας ΕΠΣ, από την δευτεραθλήτρια και τριταθλήτρια του Α' τοπικού. Αν μετά την εξάντληση των ανωτέρω δυνατοτήτων, ο αριθμός των προβλεπόμενων ομάδων δεν έχει καλυφθεί, τότε δεν συμπληρώνονται με άλλο τρόπο και το πρωτάθλημα διεξάγεται με λιγότερες ομάδες.

Με έντονα γράμματα στη συνέχεια αναφέρει ο ΚΑΠ: Ομάδα, η οποία συμμετέχει στο ειδικό πρωτάθλημα για την άνοδο από την Α’ κατηγορία των ΕΠΣ στη Γ’ Εθνική, προβιβαστεί, σε περίπτωση που δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα [10] της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα αντικατασταθεί από την επομένη ομάδα της βαθμολογίας του ομίλου του ειδικού πρωταθλήματος που συμμετείχε.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.