Γιορτάζει την άνοδο ο Καμπανιακός

Metrosport Team21 Ιουνίου 2023

Ο Καμπανιακός φέτος τα κατέκτησε όλα! Super Cup ΕΠΣΜ, Πρωτάθλημα Γ Εθνικής, Κύπελλο ΕΠΣΜ και το κυριότερο Άνοδος στην Super League 2 σχεδόν μισό αιώνα μετά από την τελευταία φορά που ο Σύλλογος είχε παρουσία στην Β Εθνική. 

Ο Καμπανιακός φέτος ήταν παρών στο ραντεβού με την ιστορία του και την Παρασκευή στις 17.00 δίνει το τελευταίο φετινό επίσημο παιχνίδι του στο γήπεδο του με τον Τηλυκράτη Λευκάδας. 

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης θα ακολουθήσει μεγαλειώδης εκδήλωση που έχει διοργανώσει η Διοίκηση του Συλλόγου για να γιορτάσει όλος ο Οργανισμός του Καμπανιακού μαζί την επίτευξη αυτών των σπουδαίων στόχων.

Στην εξέδρα που θα είναι στημένη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου θα παίζει dj. Είναι προγραμματισμένες οι βραβεύσεις της Ιστορικής Ομάδας του 1974-1975 που είχε κερδίσει την άνοδο στο Πρωτάθλημα της Β Εθνικής, της Πρωταθλήτριας Ομάδας του Καμπανιακού Β που τερμάτισε πρώτη φέτος στην Α Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣΜ και φυσικά της Μεγάλης Ομάδας του Καμπανιακού η οποία κατέκτησε τα πάντα φέτος. Μετά τις βραβεύσεις θα ξεκινήσει μεγάλο party με live μουσική.

Την Παρασκευή η Οικογένεια του Καμπανιακού έχει Γιορτή και σας περιμένουμε αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.