Γιώργος Πατούλης: Ποια είναι η κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφός του, Νάνσυ Κοίλου

Metrosport Team26 Αυγούστου 2024

Η Νάνσυ Κοίλου και ο Γιώργος Πατούλης βρίσκονται στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας, καθώς φέρονται να περιμένουν δίδυμα παιδιά. Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, σύναψε σχέση μαζί της, μετά τον χωρισμό του από τη Μαρίνα Σταυράκη, με τους δυο τους να γνωρίζονται καλά αφού ήταν για χρόνια συνεργάτες. 

Η κατά 30 χρόνια μικρότερη ηλικιακά, σύντροφος του άλλοτε Περιφερειάρχη Αττικής, είχε εργαστεί ως φωτομοντέλο, ασχολήθηκε με τα κοινά αλλά και τις επιχειρήσεις. Έπιασε δουλειά την περασμένη δεκαετία στο πλευρό του κυρίου Πατούλη στη γραμματεία της Περιφέρειας, όσο εκείνος ήταν περιφερειάρχης. 

Η νεαρή γυναίκα, τον είχε συνοδέψει σε ορισμένες επισκέψεις που έκανε ως Περιφερειάρχης, με την ίδια να περπατάει πίσω του και να ρίχνει «κρυφές» ματιές σε οπερατέρ και φωτογράφους που εστίαζαν στον Γιώργο Πατούλη.

Το ζευγάρι φρόντισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει χαμηλούς τόνους και τη σχέση του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους άρχισαν να συζούν στη Γλυφάδα, με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για την εφημερίδα On Time, να αναφέρει ότι σύντομα θα γίνουν γονείς δίδυμων παιδιών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.