Γιώργος Παπαδάκης: «Κλείδωσε» τον ρεπόρτερ του στο πορτμπαγκάζ των ΚΤΕΛ!

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2024

Σε... κομάντο μετατράπηκε για άλλη μια φορά, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» ο Λάζος Μαντικός, με αφορμή ένα περιστατικό που σημειώθηκε στα ΚΤΕΛΌλα ξεκίνησαν με αφορμή την υπόθεση ενός νεαρού, ο οποίος αν και έβγαλε εισιτήριο για να ταξιδέψεις, από λάθος του οδηγού, κατέληξε να παραμένει κλειδωμένος στο χώρο των αποσκευών.

Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Λάζος Μαντικός, βρέθηκε στα ΚΤΕΛ για να κάνει αναπαράσταση του συμβάντος, και κατόπιν, μάλιστα, πρότασης του Γιώργου Παπαδάκη, μπήκε και στον χώρο των αποσκευών. «Λάζο, είσαι μπροστά στην μπαγκαζιέρα... Για μπες μέσα», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μάλιστα, όταν ο ρεπόρτερ άρχισε να περιγράφει το περιστατικό, ο Γιώργος Παπαδάκης τον διέκοψε λέγοντάς του: «Τα ξέρουμε αυτά, μπες μέσα και άσε τα σάπια. Μπες μέσα και κάποιος να σου κλείσει την πόρτα. Να κλείσει η πόρτα παρακαλώ. Λάζο μου δεν μας ακούς, να κλείσει η πόρτα! Αυτά τα ξέρουμε! Να κλείσει η πόρτα και να μας μιλάς από μέσα εσύ. Άκου τι θα κάνουμε... 

Να μείνεις μέσα εσύ, να ξεκινήσει το λεωφορείο και θα τα πούμε λίγο αργότερα. Χωρίς στάση...»

Αν και η πόρτα έκλεισε, ο ρεπόρτερ δεν έμεινε για πολύ μέσα στον χώρο των αποσκευών, αφού όπως είπε, δεν θα αντέξει.

Δείτε τη στιγμή της αναπαράστασης:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.