Γιώργος Γερωνυμάκης: Ποιος είναι ο ηθοποιός που διαγωνίστηκε στο «The Voice»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2024

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του «The Voice» διεκδίκησε ηθοποιός που εμφανίστηκε στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Ο λόγος για τον Γιώργο Γερωνυμάκη, ο οποίος μετά την Τραϊάνα Ανανία, εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο σόου, αφού τραγούδησε ως διαγωνιζόμενος.

Ο ηθοποιός, που είχε υποδυθεί τον μυστηριώδη δικηγόρο, τραγούδησε το «Δεν θα ξαναγαπήσω», ωστόσο καμία καρέκλα των κριτών του «The Voice», δεν γύρισε για εκείνον.

Ο ηθοποιός είχε αναφέρει πριν βρεθεί στη σκηνή του «The Voice» τα τελευταία 17 χρόνια εργάζεται ως επαγγελματίας ηθοποιός και από το 2001 περίπου εργάζομαι στον δήμο Αθηναίων ως οδηγός σε απορριμματοφόρο.

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την μουσική γύρω στα 15 όταν είχα πάει στο εθνικό ωδείο Περιστερίου, τραγούδησα για πρώτη φορά σε κόσμο σε μια συναυλία του ωδείου στα 16 μου και 17 χρονών τραγούδησα επαγγελματικά για πρώτη φορά σε μαγαζί. Από τότε μέχρι και τα 21 μου τραγούδησα σε διάφορες πίστες. 

Μέχρι που δημιουργήθηκε όμως ένα πρόβλημα υγείας στη φωνή μου, συν κάποια άλλα προβλήματα που υπήρχαν τότε και το άφησα. Το παράτησα. Μου πήρε πολύ καιρό για να πάρω την ευθύνη σε σε όλο αυτό, το ότι δηλαδή το άφησα εγώ και το παράτησα, μέχρι που στα 27 βρέθηκα στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη και ξεκίνησα να σπουδάζω ηθοποιός...Αυτό που θέλω από το "The Voice" είναι να ακουστεί η φωνή μου, να φτάσω όσο δυνατόν πιο καλά γίνεται και να μου δοθεί η ευκαιρία να με ακούσουν οι κατάλληλοι άνθρωποι ώστε να τραγουδήσω ξανά επαγγελματικά σε μαγαζιά», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.