Γιώργος Αθανασιάδης: «Κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος για τον Απόλλωνα»

Δημήτρης Καλαϊτζής23 Σεπτεμβρίου 2024

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Απόλλων Καλαμαριάς στο ντέρμπι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας

Οι «κοκκινόμαυροι» δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και αρκέστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Πλέον, στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ηρακλή Αμμουδιάς (29/9, 16.00) στο γήπεδο της Καλαμαριάς. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Γιώργος Αθανασιάδης, μίλησε στο metrosport.gr και τόνισε χαρακτηριστικά: «Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε χάνοντας τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες για να προηγηθούμε στο σκορ. 

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο και αν εξαιρέσουμε το τελευταίο δεκάλεπτο που ο Πανθρακικός προσπαθούσε με μεγάλες μπαλιές να μας δημιουργήσει θέματα, στην ουσία δεν απειληθήκαμε σχεδόν ποτέ στη διάρκεια του αγώνα.  

Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να ξέρει ότι μιλάμε για μία καινούργια ομάδα με 27 μεταγραφές. Κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος για εμάς και θα γινόμαστε καλύτεροι. Η προσπάθεια της διοίκησης φαίνεται στο οργανωτικό κομμάτι παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό σύνολο με τους παίκτες που ήρθαν στο σύλλογο αλλά και από τις εργασίες που γίνονται στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.