Γιόνσον: «Δεν κοιμήθηκα δύο εβδομάδες μετά την Τούμπα»

Metrosport Team07 Ιουλίου 2024

Ήταν ασφαλώς το παιχνίδι-σταυροδρόμι του Πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ κρατούσε τη νίκη μέσα στην Τούμπα ενώ το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε μπει στα τελευταία λεπτά του και μαζί με αυτήν τον τίτλο. Έχασε όμως το ντέρμπι με την ανατροπή του ΠΑΟΚ και μαζί την πρωτιά. Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο έχουν αποδεχτεί στην «Ενωση» και οι δηλώσεις που έκανε ο Γενς Γιόνσον, το επιβεβαιώνουν.

«Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα αλλά απέμεναν 15 λεπτά και νικούσαμε 1-2, ισοφάρισαν και χάσαμε στο τελευταίο σουτ. Νομίζω το πρωτάθλημα το χάσαμε στα μικρά παιχνίδια, όπου δεν ήμασταν έτοιμοι, δεν ήμασταν κυνικοί. Όπως λέω όμως και το είπα και πέρυσι, επίσης πιστεύω ότι στο τέλος του πρωταθλήματος στην τελευταία αγωνιστική, η πρώτη ομάδα ήταν η καλύτερη αλλά τώρα… χαρίσαμε το Πρωτάθλημα».

Ο μέσος της ΑΕΚ συνέχισε λέγοντας: «Θα ήθελα να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα γιατί πιστεύω πως μπορούσαμε να το κάνουμε! Επίσης, τα ματς που προηγούμασταν με 2-0 απέναντι σε μικρές ομάδες» και κατέληξε λέγοντας για τη διαχείριση της ήττας από τον ΠΑΟΚ: «Δεν κοιμήθηκα για 2 εβδομάδες μετά την Τούμπα! Μπορείς να ρωτήσεις τη σύζυγό μου, δεν κοιμήθηκα για δυο εβδομάδες. Απέμεναν 15 λεπτά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και δέκα λεπτά μετά όλα τελείωσαν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.