Γιόνας Μπάρτος: «Με δυνατή άμυνα αλλά δεν σκοράρει όσο θα ήθελε η Πλζεν»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2024

Ο Τσέχος δημοσιογράφος, ρεπόρτερ Πλζεν, Γιόνας Μπάρτος μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Metropolis 95.5 για την κατάσταση της τσέχικης ομάδας και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

«Η Πλζεν είναι μία δυνατή, έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη. Είναι αήττητη σε 22 παιχνίδια στην Ευρώπη, κάτι το οποίο συνιστά τεράστια επιτυχία, έφεραν 3-3 στην Φρανκφούρτη και ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα και μετά ήρθε το 0-0 με την Λουντογκόρετς, όχι τόσο καλή αυτή η ισοπαλία. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό γιατί η Πλζεν έχει στόχο να προχωρήσει στην νοκ άουτ φάση του Europa League» είπε αρχικά.

Ο Γιόνας Μπάρτος αναφέρθηκε στο ισχυρό στοιχείο αλλά και εκείνο στο οποίο δεν φαίνεται τόσο δυνατή της Πλζεν: «Είναι πραγματικά δυνατή στην άμυνα, έχει τρεις παίκτες σημαντικούς στο κέντρο άμυνας (τους Γεμέλκα, Μάρκοβιτς και Ντουέχ), που αγωνίζονται σε όλα τα παιχνίδια. Συνήθως αμύνονται με πέντε παίκτες, καθώς οι δυο ακραίοι οπισθοχωρούν. Τακτικά είναι πολύ καλά προετοιμασμένη ομάδα, είναι και σε καλή κατάσταση. Προέρχεται από νίκη επί της Μπάνικ Οστράβα, που είναι πολύ καλό αποτέλεσμα.

Αν ψάξουμε αδυναμία, θα πω ότι δεν σκοράρουν όσο θα ήθελαν, έχασαν το καλοκαίρι τον Τόμας Χόρι που ήταν σημαντικός. Παίκτες κλειδιά είναι ο Πάβελ Σουλτς, που είναι πλέον ο σκόρερ της ομάδας και μέλος της εθνικής Τσεχίας, οι Λουκας Τσερβ και Λουκας Κάλβαχ, που είναι και αρχηγός, επίσης διεθνείς και παίζουν μαζί στο κέντρο».

Ο Τσέχος δημοσιογράφος κατέληξε λέγοντας: «Ο προπονητής Μίροσλαβ Κούμπεκ είναι πραγματικά πολύ έμπειρος, ετοιμάζει πολύ σωστά τακτικά την ομάδα, είναι δυνατή προσωπικότητα, είναι 72 ετών, έξυπνος και με εμπειρία, ένας σημαντικός κόουτς για την Πλζεν. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.