Γιδόπουλος: «Δεν γίνεται η ομάδα να πληρώνει με την έδρα της και τους βαθμούς για δέκα μ@λ@κες»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στράτος Γιδόπουλος, μιλώντας για τα όσα έλαβαν χώρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας πως οι Πράσινοι θα έπρεπε να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν την τιμωρία των Πειραιωτών μετά, ενώ αναφέρθηκε και στον Ηρακλή και την εμπλοκή του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Για το ντέρμπι του Πειραιά: «Με τον Γιοβάνοβιτς ο Παναθηναϊκός έχει φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έκανε λάθος. Η κροτίδα έπεσε σε παίκτη που έκανε γυμναστική και αυτός έπεσε σαν «νεκρός», ενώ όσοι ήταν εκεί δεν έπαθαν τίποτα. Έπρεπε να παίξει και να ζητήσει την τιμωρία του Ολυμπιακού, πρόκειται για μία ομάδα που δεν είναι ομαδούλα, είναι ομάδα που μπορεί να πάρει τη νίκη εντός αγωνιστικού χώρου. Φανταστείτε να γίνει αντίστοιχο περιστατικό στην Τούμπα σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό , τότε τι θα λέμε;»

Για να προσθέσει: «Δεν αλλοιώνει τη ροή του αγώνα, είναι φθηνή δικαιολογία το να λέμε ότι ήθελε να τον βάλει ο Γιοβάνοβιτς εκείνη την ώρα. Θα πρέπει να ασχοληθούμε με αυτόν που πετάει την κροτίδα, αλλιώς σε κάθε παιχνίδι θα έχουμε τρεις που θα πέφτουν σε κάθε παιχνίδι κάτω».

Ενώ για δική του εμπειρία: «Δεν γίνεται η ομάδα να πληρώνει με την έδρα της και τους βαθμούς για 10 μ@λ@κες. Κάποια στιγμή όταν είχαμε παίξει στην Τούμπα, έσπαγαν τα τσιμέντα στην 4 και μας τα πετούσαν , τότε ο διαιτητής άλλαξε πλευρά το κόρνερ γιατί δεν μπορούσε να γίνει».

Για τη σύγκρουση Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού : «Οπαδικά με συμφέρει, γιατί θα κερδίσει η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, αλλά αθλητικά δεν με συμφέρει γιατί κανείς δεν θέλει να παίζει η μπάλα εκτός γηπέδων, το ποδόσφαιρο μας ανέβηκε επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ ήταν σαν μέτριος καφές, αλλά τώρα ανέβηκε το επίπεδο του και ανέβηκε σαν ομάδα. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει... αποδεσμευτεί από όλα αυτά τα συμπλέγματα».

Για το αν θα μπορούσε να είναι πρόεδρος της ΕΠΟ: «Είμαι σε μία ηλικία που δεν θα μπορούσα, έχω τις γνώσεις αλλά θα ήταν πολύ καλός ο Βίκτωρας Μητρόπουλος»

Για τον Ηρακλή: «Ο Μονεμβασιώτης είναι ο πιο υγιής παράγοντας που ξέρω, έφυγε από τον Απόλλωνα και δεν χρωστάει σε κανέναν, είναι αμαρτία να μην είναι στο ποδόσφαιρο και μακάρι να πάει στον Ηρακλή, για να γλυτώσει η ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.