Γιδόπουλος: Ο ΠΑΟΚ κινείται στη μετριότητα - Μοναδικός αντίπαλος της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός»

Metrosport Team16 Αυγούστου 2023

Το δικό του σχόλιο για τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία έκανε μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Στράτος Γιδόπουλος σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «Περίμενα τη νίκη στην Κροατία, το είχα προβλέψει όπως πιστεύω στην πρόκριση».

Και στη συνεχεία πρόσθεσε: «Ο μόνος αντίπαλος της ΑΕΚ για φέτος θα είναι ο Παναθηναϊκός που μεγάλωσε το ρόστερ του. Ο ΠΑΟΚ κινείται στη μετριότητα και ο Ολυμπιακός προχωράει σε πολλές αλλαγές παικτών».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός τα τελευταία δύο χρόνια τρώγεται από τα μέσα του , απαξιώνει τον Μαντί Καμαρά, απαξιώνει τον Σισέ, τον Μπα, δεν θυμίζουν τις κινήσεις που έκανε παλαιότερα ο Μαρινάκης».

Για την «Ένωση», ανέφερε: «Οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν επηρεασμένοι, φοβούμενοι την ατμόσφαιρα που ήταν καλύτερη από ότι περίμεναν. Μετά την άνοδο του Πινέδα και την είσοδο του Άμραμπατ έδειξε πως είναι η πραγματική ΑΕΚ. Ο Γαλανόπουλος είναι ένα παιδί που νιώθει από ΑΕΚ».

Ενώ για τις πολιτικές αποφάσεις αναφορικά με την αντιμετώπιση βίας, πρόσθεσε: «Μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά. Πιστεύω ότι θα έχει ανταπόκριση η κίνηση του Πρωθυπουργού. Για τον ΠΑΟΚ θα ήταν καλό να βρίσκεται και ο Ιβάν Σαββίδης που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Νταβιντιάν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.