Γιδόπουλος: «Δεν έχει άδικο για Κασσελάκη ο Μπέος, θα έπρεπε να αποφύγει τον χαρακτηρισμό»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και άλλοτε  παράγοντας της ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος αφήνοντας το δικό του σχόλιο για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά των ομοφυλόφιλων αλλά και το «φαινόμενο» που ακούει στο όνομα, Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Ο Μπέος είναι ένας πολύς καλός  δήμαρχος, αυτό είναι αναγνωρισμένο από όλους τους κατοίκους του Βόλου. Δεν ξεκίνησε να κάνει χθες τέτοιες δηλώσεις.

 Αυτά που κάνει ο Κασσελάκης δεν τα αποδέχεται το 90% του κόσμου. Άρα ο Μπέος εξέφρασε αυτό που δεν θέλει ο κόσμος. Θα έπρεπε να παραλείψει τον χαρακτηρισμό, αλλά δεν έχει άδικο. Ο Μπέος είπε ότι είναι ένα φαινόμενο. Εσείς οι δημοσιογράφου τον προβάλλετε, τι τρώει τι πίνει τι κάνει. Μαζί με τον Κασσελάκη κατέβηκε και η Αχτσιόγλου, αυτή γιατί δεν προβάλλεται για το τι τρώει και τι κάνει; 

Έχει δίκιο σε ότι είπε για τον Κασσελάκη, το 90%  του κόσμου το αποδέχεται. Εκτός της έκφρασης όλα τα άλλα είναι σωστά. Σαν αρχηγός του κόμματος είναι αυτά που θα υιοθετήσει, που δεν πρόκειται, αν γίνει πρωθυπουργός. Δεν με ενδιαφέρει το ότι είναι ομοφυλόφιλος. Με ενοχλεί όμως αυτή η υπερβολική αυτοπροβολή, θέλει να δείξει πως σε όλα είναι καλύτερος. 

Εμείς μπορεί να είχαμε φοβερές αντιδικίες με τον κύριο Μπέο στο παρελθόν, αλλά έχω ωριμάσει πάρα πολύ και δεν θέλω να τον καταδικάσω, αφού την ίδια άποψη έχει το 90% του κόσμου. 

Δεν με ενδιέφερε ποτέ η πολιτική. Ήθελε να με κατεβάσει ο Παπανδρέου όταν έπαιζα στη Μαρσέιγ. Εγώ έχω πολύ ισχυρή φωνή  και θα έκανα εκρήξεις όταν άκουγα αηδίες μέσα στη Βουλή. Ο νέος λέει θα βγω να μπω δημοτικός σύμβουλος, να κατέβω μετά για δήμαρχος και ύστερα για βουλευτής. Όλοι έχουν ένα χρονοδιάγραμμα, είναι η φιλοδοξία της εξουσίας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.