Γιατράς: «Η Ελλάδα είχε απουσίες, όμως τα παιδιά πάλεψαν, μην τα βάφουμε όλα μαύρα»

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2023

«Η Ελλάδα είχε απουσίες, όμως τα παιδιά πάλεψαν, μην τα βάφουμε όλα μαύρα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο έμπειρος προπονητής, Μάκης Γιατράς σχολιάζοντας την παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ.    

Μεταξύ άλλων είπε: «Έχουμε μια γκρίνια πάντα για την Εθνική ομάδα. Πέρυσι χάσαμε από τη Γερμανία μέσα στο σπίτι της και φέραμε την καταστροφή. Όταν όμως κερδίζαμε, ήταν όλα καλά. Αυτό που με στεναχωρεί, είναι ότι άνθρωποι του μπάσκετ όταν χάνουμε βγαίνουν και λένε ότι δεν έχουμε ταλέντα, υποδομές και διάφορα άλλα. 

Η Ελλάδα είχε απουσίες, όμως τα παιδιά πάλεψαν. Με τη Λιθουανία μια ομάδα με ταλέντο κάναμε το τέλειο ημίχρονο, αλλά μείναμε από δυνάμεις στο δεύτερο και μοιραία χάσαμε και αποκλειστήκαμε. 

Όλες οι ομάδες είχαν απουσίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν η Εθνική μας ομάδα ήταν πλήρης θα μιλούσαμε τώρα διαφορετικά. Έλειπε ένας παίκτης πρωταγωνιστής. Θα έρθουν καλύτερες μέρες για το ελληνικό μπάσκετ. Μην τα βάφουμε όλα μαύρα. Λίγες ομάδες βάζουν Έλληνες παίκτες και τώρα με τον έβδομο ξένο παίκτη θα μας πάει λίγο πίσω αυτό, αλλά αν μία ομάδα έχει ταλέντα, θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής. 

Όσον αφορά για το ποια ομάδα θεωρώ φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξεκάθαρα οι ΗΠΑ. Μακάρι να αντέξει η Γερμανία την πίεση και να πάει τελικό. Για το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον Καναδά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.