Γιάσμιν Κούρτιτς: Τέσσερις μήνες... ατομικό και πισίνα

Metrosport Team03 Μαρτίου 2023

Στις 30 Οκτωβρίου του 2022, ο Γιάσμιν Κούρτιτς πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ, στην ήττα των «ασπρόμαυρων» απο την ΑΕΚ με 2-0. Ο Σλοβένος αποχώρησε απο τον αγωνιστικό χώρο της Οpap Arena στο 65', δίνοντας την θέση του στον Ομάρ Ελ Καντουρί. Έκτοτε ο ΠΑΟΚ μετρά 18 αγώνες αήττητος και ο Κούρτιτς τέσσερις μήνες... άπραγος.

Στο διάστημα των τεσσάρων μηνών που έχουν περάσει απο την τελευταία εμφάνιση του 34χρονου μέσου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει σε καθημερινή βάση την ίδια αναφορά στο δελτίο Τύπου για το αγωνιστικό τμήμα: «συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί στο γυμναστήριο και την πισίνα». Ποιο είναι το θέμα που μπορεί να τον κρατάει για ένα τόσο μεγάλο διάστημα εκτός προπονήσεων και γενικότερα εκτός δράσης; Δεν υπάρχει επίσημη εκδοχή επί του θέματος αλλά η ουσία του είναι ότι ο ο Κούρτιτς έπαψε να υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αρκετοί φίλοι των «ασπρόμαυρων» χρέωσαν ένα μερίδιο του κακού πρώτου γύρο της ομάδας, στον Σλοβένο. O Κούρτιτς αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια του πρωταθλήματος φέτος και πέτυχε τρια γκολ. Σκόραρε με πέναλτι στο ΠΑΟΚ- Ατρόμητος (2-1) στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, έβαλε το μοναδικό γκόλ στη νίκη με 1-0 επί της Λαμίας και έκανε το 1-2 στην ισοπαλία του «Δικεφάλου» στην Τούμπα, εναντίον του Αστέρα Τρίπολης (2-2).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κούρτιτς ήταν στην καλύτερη ενδεκάδα της περσινής SuperLeague μέσω της ψηφοφορίας του ΠΣΑΠΠ. Το συμβόλαιο του Σλοβένου λήγει το καλοκαίρι και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτό το διαζύγιο μεταξύ παίκτη και ομάδας, καθώς δεν υπάρχει προοπτική ανανέωσης και απο τις δυο πλευρές. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.