Γιαννούσης: «Από τις καλύτερες της καριέρας μου η φετινή σεζόν, αυτός είναι ο στόχος μου»

Δημήτρης Καλαϊτζής25 Μαΐου 2024

Ο Γιάννης Γιαννούσης έκανε τον απολογισμό της χρονιάς στο metrosport.gr. Ο 23χρονος αμυντικός του Ποσειδώνα Μηχανιώνας μίλησε για την επιστροφή του στους ''ψαράδες'', το πώς κύλησε η φετινή χρονιά και το αν είναι ικανοποιημένος με την βαθμολογική θέση της ομάδας. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον χαμένο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΜ, τη δική του απόδοση, αλλά και για τις βλέψεις του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.  

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον απολογισμό της χρονιάς:

''Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες τόσο για την ομάδα, όσο και για εμένα. Η επιστροφή μου στην Μηχανιώνα ήταν μία επιλογή περισσότερο συναισθηματική, καθώς η σχέση μου με την διοίκηση ήταν εξαιρετική και μετά τη φετινή χρόνια τους αισθάνομαι ακόμα πιο κοντά μου. Ο Ποσειδώνας στα χέρια του κυρίου Ζαζόπουλου ήθελε να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο, να αναδείξει παίκτες προσπαθώντας παράλληλα να βρεθεί στις πρώτες θέσεις του Πρωταθλήματος και να κατακτήσει το Κύπελλο. Δυστυχώς, η κατάκτηση δεν ήρθε αλλά η ομάδα μας έδειξε το ταλέντο της προσφέροντας ποιοτικό ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο''.

Για το επίπεδο της Γ΄ Εθνικής:  

''Έίναι ένα Πρωτάθλημα το οποίο έχει χαρές, λύπες αλλά και απρόοπτα. Υπήρχαν πολλές καλές και δυναμικές ομάδες που ανέβασαν το επίπεδο και έφερναν κόσμο στα γήπεδα έτσι όπως πρέπει να γίνεται σε κάθε κατηγορία. Ωαστόσο, ο υποβιβασμός δυο ιστορικών ομάδων της Δόξα Δράμας από την οποία πέρασα και της Βέροιας από την οποία κατάγομαι μου προκαλεί στεναχώρια, όμως εύχομαι να τις δω σύντομα στις υψηλές κατηγορίες''. 

Για τον χαμένο τελικό Κυπέλλου που στιγματίστηκε από δική του φάση:

''Ο χαμένος τελικός ήταν πικρό κομμάτι της φετινής σεζόν όλη ομάδα προσπαθούσε να φέρει το Κύπελλο στην Μηχανιώνα προετοιμαζόμασταν γι΄ αυτό αλλά δεν ήταν γραφτό να το κερδίσουμε. Μια καθοριστική στιγμή του παιχνιδιού μάλιστα ήταν η χαμένη μου ευκαιρία που θα άλλαζε τα δεδομένα του τελικού, υπάρχει όμως το μέλλον και η επόμενη ευκαιρία και ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται εκεί για να την αρπάξει και να πάρει αυτό που του αξίζει''. 

Για τη δική σου απόδοση:

''Όσον αφορά την προσωπική μου απόδοση η χρόνια ήταν θετική με 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις 10 εκ των οποίων με άθικτη την εστία μας, ενώ βρήκα το δρόμος προς τα δίχτυα τρεις φορές, ενώ μοίρασα και τέσσερις ασίστ. Είναι μια από τις καλύτερες χρονιές που έχω κάνει στατιστικά και ανέδειξε για ακόμη μια χρόνια τα ποδοσφαιρικά μου χαρακτηριστικά. Δεν επαναπαυόμαστε όμως καθώς κάθε στιγμή που περνάει μπορούμε και πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι. Ήδη οι προπονήσεις για την μεταβατική περίοδο έχουν ξεκινήσει μαζί με τα εργομετρικά θα προετοιμαστώ για την νέα χρόνια''. 

Για τις βλέψεις σου ενόψει της νέας σεζόν:

''Η νέα χρόνια δεν γνωρίζω που θα με βρεi. Ήδη έχει υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδες της Β΄ Εθνικής εντός και εκτός Ελλάδος. Στόχος μου είναι να μπορέσω να βρίσκομαι στις επαγγελματικές κατηγορίες και να προσπαθήσω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ στην καριέρα μου''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.