Γιαννούλης: «Θα έδινα ένα νεφρό για να παίξω κόντρα στην Τόφας»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γιαννούλης, μιλώντας για την σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» κόντρα στην Τόφας, στο PAOK Sports Arena. Μεταξύ άλλων, στάθηκε σε αυτά που θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του Τακιανού, προκειμένου να πάρουν την μεγάλη νίκη αλλά και στο ρόλο που θα παίξει η παρουσία του κόσμου στο Παλατάκι.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Ήταν καλές εποχές τότε που παίζαμε εμείς. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά χρόνια να παίξει τέτοιον αγώνα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να προκριθούμε».

Για το πως μπορεί να αλλάξει η ψυχολογία των παικτών, μετά την αναμέτρηση στο Περιστέρι: «Και εγώ τα έζησα όλα αυτά, η ομάδα είναι μια κρύο μια ζέστη, μια χαρές και μια λύπες. 

Και στο πρώτο παιχνίδι με την Τόφας ήταν τραγικός ο ΠΑΟΚ. Οι παίκτες όμως δεν είναι οι έμπειροι, που να ξέρουν πως να διαχειρίζονται καταστάσεις. Ούτε μεγάλες, ούτε μικρές νίκες, είτε πολλούς πόντους διαφορά. Όλων το μυαλό είναι στο σημερινό παιχνίδι. Είτε η ομάδα, είτε οι δημοσιογράφοι, όλοι ασχολούνται με το παιχνίδι με τον Τόφας. Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο στόχος δεν είναι να φτάσει τόσο ψηλά, οπότε πέφτουν όλοι πάνω στη Ευρώπη. Αλλά και οι παίκτες δεν είναι αυτοί που έχουν μάθει σε τέτοια παιχνίδια. Ελπίζουμε να παίξουνε όπως παίξανε και στην  Τουρκία.

Βέβαια θα δώσει ώθηση και ο κόσμος Θα γίνει χαμός. Τέτοια ατμόσφαιρα που θα έχει σήμερα το παλατάκι, θα είναι από τις λίγε φορές που θα μπορέσει κάποιος να το ζήσει».

Για το αν θα ήθελε ο ίδιος και να μπορούσε, να αγωνιστεί και να βοηθήσει σήμερα τον ΠΑΟΚ: «Σήμερα δεν αντέχω, είμαι στο κρεβάτι με πρόβλημα στη μέση μου. Θα το δω στην τηλεόραση.

 Θα έδινα τα πάντα, το ένα μου νεφρό για να παίξω. Για αυτά τα παιχνίδια παίζεις, να είναι γεμάτο το γήπεδο. Να κάνεις μεγάλες νίκες, να σε αγκαλιάσουν, να πηδήξουν όλοι μέσα στο γήπεδο. Να δίνεις χαρά σε χιλιάδες κόσμο».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τόφας: «Η Τόφας είναι μια ομάδα που είναι τρία επίπεδα πιο πάνω, αλλά κρίνονται όλα μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα πρέπει να είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη, και οι παίκτες και οι προπονητές. Να είναι όλοι στην ίδια σελίδα. Η άλλη ομάδα, είναι ομαδάρααα... Πρέπει να ξέρουν πως σήμερα είναι ο τελικός, το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Να είναι μια γροθιά.

Λίγες φορές στην ιστορία τους θα παίξουν τέτοια παιχνίδια. Άρα θα πρέπει να τα δώσουν όλα. Γιατί αν σήμερα κερδίσουν, το χρόνου στην επόμενη σεζόν θα πάρουν και περισσότερα χρήματα. Αυτό είναι ένα κίνητρο. Δεν είναι οικονομικό το θέμα, μην παρεξηγηθώ. Παίζουν για το μέλλον τους».

Τέλος, τόνισε πως για την σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση: «Έχω θετικό φίλινγκ, γιατί πιστεύω πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνανε σωστή δουλειά. Ο κόσμος θα είναι εκεί. Είναι πολύ ωραίο για τον ΠΑΟΚτσή να πάει στο Παλατάκι και να ξέρει ότι η ομάδα έχει πραγματική ανάγκη τον λαό του. Σήμερα χρειάζεται ο ΠΑΟΚΤσής πιο πολύ από ποτέ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.