Γιαννούλης: «Ελπίζω να προχωρήσουμε - Έτσι θα αντιμετώπιζα τον Βαλατσιούνας»

Metrosport Team31 Αυγούστου 2023

Για τη πρόκριση της Εθνικής, το παιχνίδι με τη Λιθουανία και την ομάδα που τον εντυπωσίασε μίλησε Γιάννης Γιαννούλης Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας: «Με αυτό το υλικό που έχουμε, παίζουμε καλά. Η ομάδα είναι σταθερή αλλά δεν έχει το κάτι παραπάνω που θα έδιναν οι παίκτες που έλειπαν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο με τη Νέα Ζηλανδία έπρεπε να είμαστε πιο φρέσκοι. Ήταν κάτι που το ξέραμε. Φαινόταν ότι θα γύρναγε το παιχνίδι. Για μένα το περισσότερο ξύλο το έχει ρίξει ο Λαρεντζάκης, αυτός ήταν ο παίκτης που έκανε όλο το παιχνίδι. Ο Παπαπέτρου εκτέλεσε ».

Το ματς με Λιθουανία: «Θα πάμε να παίξουμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ακούς τον προπονητή και κάνεις αυτό που σου λέει. Ελπίζω να προχωρήσουμε. Ο πρώτος μας στόχος είναι να παίξουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Αν τον εντυπωσίασε κάποια ομάδα: «Ο Καναδάς. Αξίζει να πάει τελικό. Οι ΗΠΑ έχουν προσόντα και ενθουσιασμό, δεν είναι κάτι σπουδαίο. Η Λιθουανία είναι καλή ομάδα».

Για το πως θα αντιμετώπιζε τον Βαλατσούνας: «Θα τον εκνεύριζα, να τον βγάλω από τη θέση του. Είναι καλός, ψηλός και δυνατός. Ένας ταύρος. Ο Παπαγιάννης δεν είναι ψεύτικος, είναι καλός».

Για τις εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης: «Χρειάζεται να συμμαζέψουμε τα γήπεδα. Χρειάζονται βελτιώσεις. Ξέρουμε ότι στο γήπεδο του ΒΑΟ γλιστράει, στο Κλεάνθους υπάρχει τζάμι σπασμένο. Τα βλέπουν τα παιδιά και ξενερώνουν. Αν φτιαχτούν κάποια γήπεδα, θα το δουν αλλιώς. Υπάρχει ταλέντο και χρειάζεται βοήθεια από εμάς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.