Γιάννης Πλούταρχος: Το σημείωμα που του έστειλε η stalker-«Γιάννη μου σε αγαπάω»

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη της παρενοχλητικής δράσης μιας stalker που άφηνε ερωτικά ραβασάκια έξω από το σπίτι του. Σ’ ένα από αυτά που ήρθαν στο «φως της δημοσιότητας» η 47χρονη γυναίκα γράφει «Γιάννη μου σε αγαπάω».

Ένα από τα χειρόγραφα ραβασάκια-σημειώματα που άφηνε η 47χρονη stalker στον Γιάννη Πλούταρχο ήρθαν στη δημοσιότητα. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 47χρονη πήγαινε έξω από το σπίτι του τραγουδιστή, χτυπούσε επανειλημμένα το κουδούνι του και παρέμενε έξω από την οικία του, βραδινές ώρες μέχρι τα ξημερώματα.

Παράλληλα του άφηνε ερωτικά γράμματα στα όρια της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, τα οποία τα συνόδευε με προσωπικά της αντικείμενα. Η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου είχε προχωρήσει σε καταγγελία το 2021 και της είχε γίνει σύσταση από τις αστυνομικές αρχές για συμμόρφωση, αλλά η 47χρονη stalker συνέχισε ανενόχλητη.

Στην εκπομπή «Buongiorno» του MEGA παρουσιάστηκε ένα από τα χειρόγραφα σημειώματα που άφηνε η 47χρονη stalker έξω από το σπίτι του τραγουδιστή, το οποίο έγραφε: «Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Σε φιλώ πάρα πάρα πολύ. Είναι ένα πακετάκι έξω από την πόρτα. Πάρ’ το».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.