Γιάννης Πλούταρχος: Θύμα stalker ο τραγουδιστής - Εντοπίστηκε γενετικό υλικό της

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο Γιάννης Πλούταρχος λόγω της παρενοχλητικής δράση μιας stalker, που άφηνε ερωτικά ραβασάκια έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής προσπαθούσε τα τελευταία χρόνια να μάθει ποια ήταν η γυναίκα που τον παρενοχλούσε με μηνύματα και καραμέλες έξω από το σπίτι του, καταθέτοντας, τελικά, μήνυσε σε βάρος της.

Μάλιστα, ο Γιάννης Πλούταρχος υπογράμμισε ότι ουδέποτε είχε δώσει κάποιο δικαίωμα στην 47χρονη stalker, που κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου στον 53χρονο καλλιτέχνη.

Όπως έγινε γνωστό, η 47χρονη τον ακολουθούσε καθημερινά, στέλνοντάς του ακόμη και πρόστυχα γράμματα, στα οποία εντοπίστηκε γενετικό υλικό της.

«Τον ερωτεύτηκε μονόπλευρα και παράφορα»

«Η εντολέας μου σε μια ευάλωτη στιγμή της ζωής της ερωτεύτηκε ίσως και παράφορα και μονόπλευρα σίγουρα τον τραγουδιστή αυτόν, ο οποίος δεν της είχε δώσει δικαιώματα, είναι ένας σοβαρός οικογενειάρχης», λέει στο MEGA η δικηγόρος της γυναίκας, Πωλίνα Βέλτση.

«Δεν γνώριζε ότι είναι ακόμα με τη γυναίκα του. Όλα αυτά που ακούστηκαν ότι τον παρακολουθούσε, ήταν stalker έξω από το σπίτι του δεν ευσταθούν. Παλιότερα όταν ένας άντρας διεκδικούσε μια γυναίκα, την περίμενε στη στροφή για να της αποσπάσει μια κουβέντα ή της έκανε καντάδες, ήταν όλο αυτό ρομαντισμός. 

Τώρα μια γυναίκα που ερωτεύτηκε έναν επώνυμο, δεν ήξερε πού συχνάζει και έκανε κάποιες βόλτες συγκεκριμένες ημέρες έξω από το σπίτι του μήπως και τον δει χωρίς να ξέρει ότι είναι αντιληπτή και αφήνοντας του κάποια σημειώματα ως ενήλικη γυναίκα που διεκδικεί έναν άντρα. ‘Γιάννη μου’ τον αποκαλούσε, δεν του έλεγε αισχρά λόγια», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.