Πλούταρχος: Τα ανατριχιαστικά σημειώματα που του άφηνε η 47χρονη stalker

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Στις 4 Απριλίου αναμένεται να εκδικαστεί η μήνυση του Γιάννη Πλούταρχου σε βάρος της εμμονικής θαυμάστριας, που καραδοκούσε έξω από το σπίτι του, αφήνοντάς του ερωτικά σημειώματα.

Ο λόγος για μια 47χρονη, η οποία υποστήριξε ότι ουδέποτε θέλησε να ταράξει τόσο τον τραγουδιστή όσο και την οικογένειά του, σημειώνοντας ότι... «παρασύρθηκε από τη διασημότητα», καθώς ήταν συναισθηματικά ευάλωτη.

Μάλιστα, η 47χρονη stalker κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομη παρακολούθηση, καθώς όχι μόνο χτυπούσε επανειλημμένα το κουδούνι του σπιτιού του, αλλά παρέμενε εκεί από το βράδυ ως τα ξημερώματα, αφήνοντας ερωτικά γράμματα, τα οποία συνόδευε με καραμέλες, μικρά δώρα και προσωπικά αντικείμενα. 

Κατά πληροφορίες, η 47χρονη είχε επισκεφθεί το σπίτι της οικογένειας 8 φορές μέσα σε περίπου δυο μήνες, ενώ μια από τις φορές όρμισε πάνω στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή.

Το χειρόγραφο που βρέθηκε έξω από το σπίτι 

Ένα από τα χειρόγραφα που φέρεται να απέστειλε η κατηγορούμενη stalker στον γνωστό τραγουδιστή ανέφερε:

  • «Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Σε φιλώ πάρα πάρα πολύ. Είναι ένα πακετάκι έξω από την πόρτα. Πάρ’ το».

Σε άλλες επιστολές που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Open Τώρα» έγραφε:

  • «Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πολύ! Σε θέλω πάρα πολύ! Είμαστε αγκαλιασμένοι, ταυτισμένοι, είσαι πάνω μου! Είσαι ο άντρας μου, φίλησέ με παντού! Πάρε με αγκαλιά, σήκωσέ με, πεθαίνω στην αγκαλιά σου!»
  • «Ανασούλα μου! Πάρε την ανασούλα μου, φίλησέ με! Σε φιλάω πολύ πολύ, είσαι πάρα πολύ άρρωστος! Το πάθος μας! Το πάθος μας Γιάννη! Πεθαίνω, σήκωσέ με, πεθαίνω!»
  • «Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πολύ. Είναι μια τσάντα έξω από την πόρτα. Πάρτην... αγάπη μου, Γιάννη μου, πεθαίνω, σε θέλω, πεθαίνω!»
  • «Το πάθος, δεν υπάρχουν λέξεις. Σε θέλω πάρα πολύ! Σε αγαπώ πάρα, πάρα πολύ! Η γυναία σου...»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.