Γιάννης Λοβέρδος: «Υπάρχουν και τενεκέδες βουλευτές στη ΝΔ»-Η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

«Μπαρούτι» μυρίζει η Πειραιώς με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών, που οδηγούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ανασχηματισμό, με ακόμη έναν βουλευτή να καταφέρεται κατά ομοϊδεατών του.

Ο λόγος για τον βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Λοβέρδο, ο οποίος απάντησε στο επιχείρημα ορισμένων ότι το κυβερνών κόμμα δεν έχει στον... «πάγκο» του αξιόλογα στελέχη.  

«Υπάρχει πάγκος και μάλιστα στη μεγάλη τους πλειοψηφία οι βουλευτές της ΝΔ είναι αξιολογότατοι, υπάρχουν όμως και ντενεκέδες όπως σε όλα. Σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες υπάρχουν και καλοί και κακοί και μέτριοι.

Η ΚΟ της ΝΔ έχει κατά κύριο λόγο αξιολογότατους συναδέλφους. Υπάρχουν συνάδελφοι που δεν τους γνώριζα, είναι συνεπέστατοι, έχουν περιεχόμενο και άποψη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ άσκησε δριμεία κριτική για όσους εξωκοινοβουλευτικούς Υπουργούς, σημειώνοντας ότι «δεν μπορούσαν να εκλεγούν με ψήφο και πήγαιναν με το αξίωμα του υπουργού στις περιφέρειες να βγουν βουλευτές. Αυτό το θεωρώ ανήθικο».


Τον «άδειασε» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Οι δηλώσεις του Γιάννη Λοβέρδου προκάλεσαν την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος «άδειασε» τον «γαλάζιο» βουλευτή.

 Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «ο κ. Λοβέρδος έκανε μία δήλωση η οποία θεωρώ ότι είχε κάποια σημεία τα οποία ήταν απαράδεκτα και κάποιους χαρακτηρισμούς και το αντιλήφθηκε και ζήτησε συγγνώμη σε ανάρτησή του. Είναι καλό να προσέχουμε στον τρόπο που διατυπώνουμε κάποια πράγματα. Το νόημα ήταν ότι έχουμε μία καλή ΚΟ και θα πρέπει να αξιοποιείται και αξιοποιείται. Η κομματική ιδιότητα δεν είναι ασυμβίβαστη με την ικανότητα κάποιων ανθρώπων, τις παραστάσεις που έχουν στη ζωή τους ή το βιογραφικό τους». 

 Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «οι εξωκοινοβουλευτικοί και οι κοινοβουλευτικοί που μπαίνουν σε μία κυβέρνηση λαμβάνουν μετά τις αποφάσεις του πρωθυπουργού ψήφο εμπιστοσύνης από την κοινοβουλευτική ομάδα. Άρα, έχουν πλήρη νομιμοποίηση. Πολλές φορές στο παρελθόν αλλά και τώρα συνυπάρχουν άξια κοινοβουλευτικά και μη κοινοβουλευτικά στελέχη. Αυτό υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.