Γιαννιού: «Να προβάλουμε το υγιές κομμάτι του αθλητισμού»

Metrosport Team22 Αυγούστου 2023

Επέστρεψε ο Αετός Βασιλικών στην Α1 με στόχο αυτή τη φορά να μείνει. Η πρόεδρος του Αετού Ολγα Γιαννιού για την φετινή ομάδα τόνισε: «Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό. Το περσινό υλικό έμεινε και ακόμη υπήρξαν προσθήκες ενδυνάμωσης του έμψυχου δυναμικού. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα; «Μας στηρίζει. 

Απόδειξη είναι όλη η περσινή χρονιά πόσο κοντά ήταν, καθώς λίγα γήπεδα είχαν τόση επισκεψιμότητα σε κάθε αγώνα όπως το δικό μας». Για την εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα που θα κάνετε στις 2 Σεπτεμβρίου; «Αυτή η εκδήλωση έγινε θεσμός. Ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Αετού και αποτελεί πλέον θεσμό για τον δήμο Θέρμης, ενταγμένη στα «θέρμης δρόμενα». 

Θέλουμε να προβάλουμε το υγιές κομμάτι αθλητισμού και να φέρουμε τη νεολαία στα γήπεδα. Πέρσι στην εκδήλωση μας είχαμε 3 χιλιάδες κόσμο και συγκεντρώσαμε 18 χιλιάδες ευρώ για την οικογένεια που τα χρειαζόταν. 

Και φέτος για τον μικρό πιστεύω θα συγκεντρώσουμε τα χρήματα που απαιτούνται. Η τοπική κοινωνία είναι κοντά αλλά και ο δήμος στηρίζει τα αθλητικά σωματεία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.