Γιαννιώτας: «Αξίζαμε να κερδίσουμε, κάναμε μεγάλη προσπάθεια»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2024

Ο Γιάννης Γιαννιώτας τόνισε στη NOVA μετά την ήττα του Λεβαδειακού από τον ΠΑΟΚ με 0-2, πως οι Βοιωτοί άξιζαν να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε: «Μας στενοχωρεί το αποτέλεσμα, γιατί κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Χάσαμε ξανά στις λεπτομέρειες, δεχθήκαμε δύο γκολ. 

Πρέπει να συνεχίσουμε και πιστεύω πως στο μέλλον θα έρθουν οι νίκες. Παρότι βρισκόμαστε χαμηλά στη βαθμολογία, αξίζαμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια, αλλά χάνουμε στις λεπτομέρειες. Πιστεύω, όμως, πως με την δουλειά του προπονητή, θα πάρουμε τις νίκες. 

Aν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στα υπόλοιπα ήμασταν καλοί και αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς μετά το 80' κάτι παθαίνουμε και δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε. Αυτό φάνηκε και σήμερα, ενώ παίζαμε καλά πριν το τελευταίο δεκάλεπτο, χάσαμε ξανά». 

Για τη δήλωση του Νίκου Παπαδόπουλου ότι θα σκεφτεί το επόμενο διάστημα αν θα συνεχίσει στον πάγκο των Βοιωτών: «Πραγματικά είναι κάτι που το ακούω για πρώτη φορά. Δεν μας είπε κάτι στα αποδυτήρια, χρειάζεται χρόνος για να το σκεφτούμε, αλλά ξανά λέω πως δεν ξέρω κάτι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.