Γιαννακόπουλος: «Αστείο να μην είναι ο Σλούκας στη βασική πεντάδα της Euroleague»

Metrosport Team14 Μαΐου 2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με μια δημοσίευση στο instagram υποστήριξε πως για τον ίδιο ο Κώστας Σλούκας θα έπρεπε να βρίσκεται στην καλύτερη πεντάδα της  Euroleague και όχι στη δεύτερη.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, πήρε θέση σχετικά με την τοποθέτηση του Κώστα Σλούκα στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Euroleague (Σλούκας, Λορέντζο Μπράουν, Μπάλντουιν, Χεζόνια, Ταβάρες) με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού AKTOR να σημειώνει πως για τον ίδιο έπρεπε να είναι στην πρώτη πεντάδα (σ.σ. Καμπάσο, Μάικ Τζέιμς, Ναν, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, Λεσόρ) καθώς ανέβασε το τριφύλλι από τη 17η θέση και το οδήγησε στη 2η στην regular season.

Όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

"Πάντως για μένα όσο και να μην δίνω καμία βάση και να θεωρώ πως είναι όλα στημένα και μηδενικής βάσης όλα αυτά τα βραβεία MVP, First Team, Second Team. Το να μην είναι ο Σλούκας στην βασική πεντάδα της Euroleague για μένα είναι πάρα πολύ αστείο. Ο τύπος πήρε επ ώμου μια ολόκληρη ομάδα από την 17η θέση στη δεύτερη προς το παρόν και δεν τον έχουμε στην πρώτη ομάδα. Κάτι μου βρωμάει εδώ, εμείς ξέρουμε ποιος είναι ο MVP".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.