ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννακόπουλος για Βεζένκοφ: «Παικταράς αλλά πήρατε κάποιον τίτλο;»

Metrosport Team05 Ιουλίου 2024

Ο Δημήτρης Γιανακόπουλος σχολίασε τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Σάσα Βεζένκοφ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, τονίζοντας πως είναι πολύ καλός παίκτης αλλά χωρίς να έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα ακόμα.

Να θυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για τον Βεζένκοφ αλλά εκείνος μέσω του ατζέντη του ενημέρωσε πως θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Ο πρώτος που έχει πει ότι ο Βεζένκοβ είναι παικταράς είμαι εγώ. Ο πρώτος που έχει πει ότι θα τον έφερνα στον Παναθηναϊκό παλαιότερα είμαι εγώ. Εντάξει, τώρα βέβαια δεν χωρούσε, έχουμε Χουάντσο, έχουμε Μήτογλου. Αλλά και πάλι... Το να πανηγυρίζει ένας ολόκληρος σύλλογος λες και πήρανε το... αντίστοιχα με εμάς που πήραμε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα και να το πανηγυρίζουν τόσο πολύ.

Πραγματικά με ξεπερνάει. Έναν αθλητή με τον οποίο ούτε τίτλους πήρανε, σοβαρούς, ούτε τίποτα. Ξαναλέω, δεν μειώνω τον Σάσα, ο Σάσα είναι παικταράς, τεράστιος, αλλά πανηγυρίζετε λες και πήρατε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα που γύρισε απλώς ένας παίκτης που είχε φύγει από εσάς; Πραγματικά, απορώ".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.