Γιαννακόπουλος: «Δάσκαλος ο Αναστασιάδης - Πολύ καλή επιλογή για την Εθνική ο Γιοβάνοβιτς»

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή να μιλάει για το Euro 2024 το οποίο θα λάβει χώρα στα γήπεδα της Γερμανίας, την επιλογή του Γιοβάνοβιτς για την Εθνική Ελλάδος και την περίπτωση του Γκουστάβο Πογέτ , ενώ ειδική μνεία έκανε στο Euro 2004 με την Ελλάδα να φεύγει πρωταθλήτρια από την Πορτογαλία.

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Είναι αναρίθμητες οι στιγμές που έχω δει το γκολ του τελικού. Έχω κρατήσει τη μπάλα, τη φανέλα από τον τελικό , το μετάλλιο , αλλά για εμένα οι καλύτερες αναμνήσεις ήταν αυτές που μένουν στην καρδιά και στο μυαλό. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα το να μπορείς να ενώνεις τον κόσμο , ότι ομάδα και να υποστηρίζει και να βγαίνει να πανηγυρίζει με τη γαλανόλευκη. Δεν ζούμε με το χθες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και το χθες».

Για την επιλογή Πογέτ: «Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που δεν παρέμεινε ο Πογέτ, είχε κάνει μία εξαιρετική δουλειά και θα μπορούσε να φτάσει ψηλά η Εθνική και να έχει προκριθεί στο ευρωπαϊκό, είχαμε μία πολύ καλή φουρνιά παικτών».

Για την διαφαινόμενη επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Πολύ καλή επιλογή για την Εθνική ο Γιοβάνοβιτς, να ευχηθώ και καλή επιτυχία στον γιο του Βασίλη, Μάκη , για την προεδρία της ΕΠΟ. Είναι έμπειρος και καλό παιδί ο Γιοβάνοβιτς, έχει βασικά στοιχεία για να πετύχει στην Εθνική Ομάδα».

Για το Euro 2024: «Είναι πάρα πολλές οι καλές ομάδες, οι ποιοτικές, δεν μπορώ να κάνω προγνωστικά στο ποδόσφαιρο. Είδατε και τι έγινε πριν από 20 χρόνια, δεν μπορείς να προεξοφλήσεις τι γίνεται όταν σφυρίξει ο διαιτητής».

Ενώ για τις ημέρες που είχε συνεργαστεί με τον Άγγελο Αναστασιάδη στην Εθνική: «Τα φιλιά μου και τους χαιρετισμούς μου στον κύριο Άγγελο, τον αγαπάω πολύ, είναι δάσκαλος και κόουτς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.