Γιακουμάκης: «Όσα περισσότερα γκολ γίνεται με τον Μακεδονικό»

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο νεοαφηχθείς ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Πέτρος Γιακουμάκης, μιλώντας για την μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στις άριστες συνθήκες τις ομάδες, το πολύ καλό κλίμα αλλά και τους προσωπικούς του στόχους ως φορ για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Είμαι χαρούμενος, είναι μια ωραία ομάδα ο Μακεδονικός, με πολύ καλές εγκαταστάσεις. Έχει τις κατάλληλες συνθήκες για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Είναι ένα νοικοκυρεμένο και υγιές σωματείο. Το κλίμα είναι σημαντικό σε μια ομάδα και εδώ φαίνεται πολύ καλό. Είχε δείξει και πέρυσι ότι είναι μια δυνατή ομάδα, φέτος θα γίνει ακόμη περισσότερο!

Θέλω να βάλω όσο περισσότερα γκολ γίνεται, αυτός είναι ο στόχος κάθε σέντερ φορ. Πάντα εξαρτάται και από το πόσο είναι δεμένη μια ομάδα. Δεν μπορείς να πεις συγκεκριμένο αριθμό. Στην Γ Εθνική έχω βάλει 26 σε μια σεζόν, ενώ σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ έχω βάλει 10. Πρέπει να βάζεις πάντα υψηλούς στόχους.

Τον πρώτο λόγο που σε παίρνει μια ομάδα ως σέντερ φορ είναι το γκολ. Αν όμως δεν βάλει κάποιος επιθετικός τη μια σεζόν γκολ, μπορεί να του βγει την επόμενη. Θα πρέπει να βάζει γκολ, αλλά να βοηθάει και την ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.