Για το διπλό ουσίας και ψυχολογίας ο Άρης στην Κρήτη

Γιώργος Στράντζαλης15 Σεπτεμβρίου 2024

Η επανέναρξη του Πρωταθλήματος βρίσκει τον Αρη ξανά με εκτός έδρας υποχρέωση, η τρίτη σε διάστημα τεσσάρων αγωνιστικών. Με τον σημερινό αγώνα στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ αρχίζει το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα καθώς ακολουθούν στη συνέχεια τα δυο ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με αυτό το δεδομένο και την απώλεια βαθμών που είχαν οι Κιτρινόμαυροι την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο "Κλ. Βικελίδης", το αποψινό παιχνίδι (20:30, Live Metropolis 95,5 – Metrosport.gr – Cosmote Sport 1) στο "Γεντί Κουλέ" έχει για τον Αρη τη σημασία του, που θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος, με μια νίκη ουσίας και ψυχολογίας. Ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να πάει υπό ακόμα καλύτερες συνθήκες στα δυο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Άκης Μάντζιος έχει να διαχειριστεί την απουσία του Ούγκο Μάγιο. Αντιθέτως, ο Μόντσου μπήκε στην αποστολή και σε αυτήν επέστρεψε και ο Βέλεθ, ενώ εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Χουάνκαρ και ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ.

Απο τη στιγμή που είναι διαθέσιμος ο Μόντσου και κριθεί έτοιμος για την 11άδα, δεν προβλέπονται ιδιαίτερες αλλαγές. Η θέση του Μαγιο θα καλυφθεί απο τον Μοντόγια, ενώ στο ενδεχόμενο να προφυλαχτεί ο Μόντσου τότε ο Νταρίντα έχει προβάδισμα στον άξονα.

Αναλυτικά η αποστολή του Αρη: Κουέστα, Σίντκλεβ, Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Ζουλ, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σίστο, Σαβέριο, Σαμόρα, Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης.

Ο ΟΦΗ, από την άλλη, θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του και κόντρα στην παράδοση των τελευταίων ετών στα ματς με τον Αρη θα επιδιώξει να ντουμπλάρει τις νίκες του μετά το διπλό στον Βόλο.

Να σημειωθει οτι για πρώτη φορά στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα τέθηκαν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Ντάνιελ Ναούμοφ, Γιορδάν Σίλβα και Έντι Σαλσέδο, ενώ επέστρεψε από τον τραυματισμό του και ο Ματέους Μπρεσάν. Μοναδική απουσία είναι ο τραυματίας, Χουάν Νέιρα

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.