Για την υπέρβαση στο Άμστερνταμ ο Παναθηναϊκός, με βασικό τον Ιωαννίδη

Metrosport Team15 Αυγούστου 2024

Μία μεγάλη και δύσκολη ευρωπαϊκή αποστολή έχει μπροστά του απόψε (15/8, 21:15, Cosmote Sports 2) ο Παναθηναϊκός που θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Δεδομένης της ανάγκης για νίκη και μάλιστα με διαφορά δύο τερμάτων, στα 90 ή στα 120 λεπτά, ο Ντιέγκο Αλόνσο σχεδιάζει αλλαγές τόσο σε πρόσωπα όσο και στον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας πια τι έχει να αντιμετωπίσει απέναντι στον Άγιαξ. Θέλε πρώτα από όλα να περιορίσει τους Ολλανδούς με πίεση ψηλά για να χαλάει το «χτίσιμο» που κάνουν από την άμυνα τους, να κλέψει μπάλες και να χτυπήσει όσο μπορεί σε... πρώτο χρόνο.

Στο επίπεδο των προσώπων, η μόνη σίγουρη αλλαγή είναι αυτή του Φώτη Ιωαννίδη, συγκριτικά με το παιχνίδι που έγινε πριν μία εβδομάδα. Ο διεθνής φορ θα πάρει τη θέση του Γερεμέγεφ, ωστόσο δεν αποκλείεται ο Αλόνσο να πάρει την απόφαση να χρησιμοποιήσει ως βασικό και τον Τετέ. Ο Βραζιλιάνος έχει πλέον πολλές προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες του και είναι δεδομένα πιο ποιοτικός από τον Μαντσίνι τη θέση του οποίου μπορεί να πάρει.

Θέση βασικού διεκδικεί και ο Γιώργος Βαγιαννίδης ο οποίος έχει επιστρέψει κι αυτός σε κανονικούς ρυθμούς και είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.