Η ιδιαίτερη παράδοση που θέλει να σπάσει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη

Γιώργος Ζαΐρης27 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ την τελευταία 10ετία θα αντιμετωπίσει τον Αρη για 4η φορά μετά από ευρωπαϊκό του παιχνίδι. Και το εντυπωσιακό είναι πως οι ασπρόμαυροι δεν έχουν καταφέρουν να κερδίσουν τους κίτρινους σε κανένα από τα τρία προηγούμενα ματς. Μάλιστα και στα τρία αυτά δεν σκόραραν, δεν πήραν ισοπαλία και έχασαν με το ίδιο σκορ, δηλαδή το 1-0.

Ανατρέχοντας λοιπόν στην τελευταία δεκαετία, η πρώτη φορά που ο Δικέφαλος έπαιξε απέναντι στον Αρη μετά από ευρωπαϊκό ματς, ήταν στις 13 Δεκεμβρίου 2020 την εποχή του Covid. Ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει την Γρανάδα στην Τούμπα μένοντας στο 0-0 και λίγες μέρες μετά έχανε με 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Επόμενη αντίστοιχη αναμέτρηση; Τον Νοέμβριο του 2021. Ο Δικέφαλος αγωνίζεται εκτός με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (0-0 το αποτέλεσμα του αγώνα) και στις 28 του μήνα χάνει με 1-0 στην Τούμπα από τον Αρη.

Πέρσι ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Αρη τρεις μέρες μετά την ήττα από την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ με 2-0. Χάνει από τους κίτρινους με 1-0. Την επομένη, είχαμε την παρουσία φίλων της ομάδας στην προπόνηση και μάλιστα ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε αναφερθεί σε αυτή στο αφιέρωμα-ντοκιμαντέρ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος τονίζοντας πως αποδείχθηκε ευεργετική και τους αφύπνισε. Μάλιστα μετά από αυτή την επίσκεψη ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα παίρνοντας την πρόκριση για τους «8» του Conference για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.