Για πρώτη φορά στην Α' η Ακαδημία Γ. Κούδας

Metrosport Team12 Μαΐου 2020

Μετά από την  απόφαση της Ε.Π.Σ.Μ η Ακαδημία Γ. Κούδας πετυχαίνει την άνοδο  για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α κατηγορία ως 2η καλύτερη ομάδα του ομίλου.

Η απόφαση αυτή δικαιώνει τις προσπάθειες του Συλλόγου που όχι μόνο την φετινή χρονιά, αλλά και τις προηγούμενες, ξεχώριζε για το ήθος και το ποδόσφαιρο που παρουσίαζε.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου επισημαίνουν: «Ο στόχος της ανόδου σε μεγαλύτερη κατηγορία δεν αποτελούσε αυτοσκοπό για την Ακαδημία μας, αλλά ένα σημαντικό σκαλοπάτι στον σχεδιασμό μας ώστε να προσφέρουμε στους αθλητές μας μεγαλύτερο κίνητρο , ανταγωνισμό και καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας και τον προπονητή μας Νικόλαο Πελίτογλου που με τις προσπάθειες τους κατάφεραν την επιτυχία, καθώς επίσης και σε όλο το επιτελείο της ομάδας μας που στήριξαν την προσπάθεια!! Η επιτυχία ανήκει σε όλα τα παιδιά και μέλη της Ακαδημίας μας. Χρέος όλων μας να στηρίξουμε περισσότερο από εδώ και ΄πέρα τις προσπάθειες όλης της Ακαδημίας μας. Τέλος θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που πέτυχαν ή όχι τους στόχους του αυτή τη δύσκολη χρονιά. Είναι γλυκόπικρο και περίεργο να κρίνεται με αυτό τον τρόπο το τέλος των πρωταθλημάτων και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως η ΕΠΣΜ είχε και έχει ένα δύσκολο ρόλο να επιτελέσει. Ευελπιστούμε ο Σεπτέμβριος να μας βρεί όλους στα γήπεδα, να αγωνιζόμαστε, να γίνουμε τα χέρια, να κάνουμε αυτό που αγαπάμε»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.