«Για να έρθει ο Σαμάτα στην Ομόνοια, πρέπει να συνεισφέρει και ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team07 Αυγούστου 2024

Ο Αλί Σαμάτα έχει μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας του ΠΑΟΚ και είναι δεδομένο ότι υπάρχει κινητικότητα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Μία από τις ομάδες που εξετάζουν τον Τανζανό επιθετικό είναι η Ομόνοια και με αφορμή αυτό μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο Κύπριος δημοσιογράφος, Γιώργος Νικολάου, ο οποίος ανέλυσε τα δεδομένα. 

«Πρώτη επιλογή της Ομόνοιας είναι ο Σέρχιο Αραούχο, όμως είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση λόγω των οικονομικών του ποδοσφαιριστή. Έχει δοθεί προθεσμία μέχρι την Κυριακή και οι άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν ότι θα απαντήσει θετικά και θα γίνει παίκτης της Ομόνοιας. Ο Αραούχο ζήτησε αρχικά 800.000 ευρώ και πιστεύω ότι μπορούν να τα βρουν οι δύο πλευρές κοντά στα 600.000 ευρώ που είναι ένα ποσό υπέρβαση για τον σύλλογο. Νταμπράουσκας και Αναστασίου τον πιστεύουν και του έχουν ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι θα έχει φανέλα βασικού στην ομάδα.  

Όσον αφορά τον Αλί Σαμάτα, είναι εναλλακτική επιλογή. Όπως είναι τα δεδομένα τη χρονική στιγμή δύσκολα να έρθει ο Τανζανός φορ στην Ομόνοια γιατί δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Για να έρθει ο Σαμάτα, θα πρέπει να συνεισφέρει οικονομικά και ο Δικέφαλος. Τονίζω ότι ο Σαμάτα δεν είναι ούτε δεύτερη επιλογή, αλλά στο ποδόσφαιρο συνεχώς αλλάζουν όλα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.