Γερμανού για Λιάγκα: «Καλώς τον ξέσκισαν, αλλά δεν ήταν ο μόνος»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2024

Θέση για τη σωρεία αντιδράσεων που προκάλεσε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» σχετικά με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ πήρε η Ναταλία Γερμανού.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που για έβδομη χρονιά μας κρατά συντροφιά με το «Καλύτερα δε γίνεται» τόνισε ότι οι αντιδράσεις δεν επεκτάθηκαν και σε άλλα κανάλια που επίσης ασχολήθηκαν, με παρόμοιο τρόπο, στο θέμα, τουναντίον περιορίστηκαν στον Γιώργο Λιάγκα.

«Τώρα παιδιά ξέρετε τι αισθάνομαι ότι δεν μιλάμε για τον ελέφαντα μες στο δωμάτιο. Επειδή είχαμε αποφασίσει επειδή είναι η διάθεσή μας ότι δεν μας αρέσει να επιτιθέμεθα σε συνάδελφούς μας, να τους κανιβαλίζουμε, να τους ασκούμε κριτική. [...]

Αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας και τον ξέσκισαν και καλά του έκαναν αν θέλετε δεν θα πω εγώ όχι, δεν το έκανε μόνο εκείνος ρε φίλε. Δεν είναι ένα κανάλι. Είναι κι άλλα κανάλια που πρέπει να τους σηκώσουν κίτρινη κάρτα. Να μην σηκώσουν μόνο στον ΑΝΤ1 την κάρτα του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ κάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα σε αυτεπάγγελτη έγκληση για απολογία μετά το ρεπορτάζ που προβλήθηκε μια ημέρα μετά τον θάνατο του ποδοσφαιριστή.

Δείτε τα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.