Γερμανία : Συνελήφθη ο πιστολέρο των πυροβολισμών σε beach bar στη Χανιώτη

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Χειροπέδες στον 32χρονο, ο οποίος το βράδυ της 16ης Αυγούστου φέρεται να πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε beach bar στη  Χαλκιδική, πέρασαν στελέχη της γερμανικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, σε βάρος του 32χρονου, ο οποίος είχε διαφύγει στο εξωτερικό, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, που είχε αναβαθμιστεί σε ευρωπαϊκό, με τις ελληνικές αρχές να συνεργάζονται τόσο με την Interpol όσο και με τις αστυνομικές αρχές άλλων κρατών μελών της Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα της Γερμανίας.

Έτσι, την περασμένη Πέμπτη (26/9), η γερμανική αστυνομία συνέλαβε τον 32χρονο πιστολέρο, ενώ αναμένεται η έκδοση του στην Ελλάδα.

Το χρονικό των πυροβολισμών

Οι πυροβολισμοί, για τους οποίους διώκεται ο 32χρονος σημειώθηκαν στις 16 Αυγούστου σε γνωστό beach bar στην περιοχή Χανιώτη, της Χαλκιδικής, όταν η «ασφάλεια» της επιχείρησης αποπειράθηκε να... ηρεμήσει μία παρέα πέντε Βούλγαρων, που φέρεται να προκάλεσαν επεισόδιο στο μαγαζί.

Μάλιστα, η παρέα λέγεται ότι επιτέθηκε με γροθιές, κλοτσιές και άλλα αντικείμενα εναντίον του ιδιοκτήτη της επιχείρησης και άλλων ατόμων από το προσωπικό.

Τότε, κατά την επέμβαση της «ασφάλειας» του καταστήματος, ο 32χρονος άρχισε να πυροβολεί, τραυματίζοντας στο χέρι έναν από τους Βούλγαρους και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.