Γερμανία: Έσκαψαν τρύπα 1,2 μέτρων στον τάφο του Σόιμπλε

Metrosport Team14 Μαΐου 2024

Τρύπα βάθους άνω του 1 μέτρου στον τάφο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριοέσκαψαν άγνωστοι στο νεκροταφείο Waldbach.

Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, τη βεβήλωση του τάφου του επί σειρά ετών βασικού στελέχους του CDU και προέδρου της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας ανακάλυψαν  υπάλληλοι του τοπικού δήμου σήμερα (13/5) το πρωί.

«Όπως προέκυψε με βάση τα αποτελέσματα των εργασιών των ιατροδικαστών στον χώρο, ένα άγνωστο πρόσωπο πρέπει να έσκαψε μια τρύπα σε σχήμα χωνιού βάθους περίπου 1,2 μέτρων. Ωστόσο, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, το άτομο δεν έφτασε μέχρι το φέρετρο του νεκρού», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι γερμανικές Αρχές.

Μάλιστα την έρευνα του περιστατικού έχει αναλάβει η εισαγγελία του Όφενμπουργκ, που διαβεβαίωσε ότι σε κάθε περίπτωση ο άγνωστος δράστης δεν κατάφερε να φτάσει στο φέρετρο του πρόσφατα εκλιπόντος Γερμανού πολιτικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο, σε ηλικία 81 ετών, μετά από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο, για τον οποίο γνώριζαν μόνο οι πιο κοντινοί του άνθρωποι.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.