Γερασίμου: «Διακαής πόθος η επιστροφή της Νίκης Μεσημερίου στην Α1»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2023


Ο Βασίλης Γερασίμου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στη Νίκη Μεσημερίου και φέτος μετράει τρία γκολ στα πρώτα δύο ματς του Πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΜ. 

Ο 28χρονος μέσος μίλησε για τη νέα χρονιά, ποιο γκολ θυμάται περισσότερο αλλά και αν είναι εφικτή η επιστροφή της Νίκης στην Α1. Αναλυτικά, δήλωσε: «Προσωπικά είναι ο όγδοος χρόνος μου στην ομάδα, όποτε είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εν γένει λειτουργία της ομάδας και ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια. 

Σε ομαδικό επίπεδο η ομάδα έχει μια πενταετία περίπου που διατηρεί έναν βασικό κορμό και δουλεύει πολύ με τα νέα παιδιά της Ακαδημίας. Επίσης, φέτος έγιναν κάποιες σημαντικές προσθήκες με ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν πολύ την προσπάθεια της ομάδας. 

Τα δείγματα της προετοιμασίας ήταν αρκετά ικανοποιητικά. Στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος η ομάδα έδειξε ένα σχετικά καλό πρόσωπο και έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς. Θεωρώ ότι έχει αρκετά βήματα βελτίωσης ακόμα κι ελπίζω να φανεί αυτό στη συνέχεια», τόνισε και για το γκολ που θυμάται, σημείωσε:

«Είχα βάλει ένα πολύ ωραίο γυριστό σουτ σε ένα ματς με το Πλαγιάρι στην έδρα μας. Εχουν περάσει αρκετά χρόνια βέβαια». Ακόμη, για το αν είναι εφικτή η επάνοδος στην Α1, επισήμανε: «Αυτός νομίζω ήταν ο διακαής μου πόθος από τη στιγμή που η ομάδα έπεσε στην Α κατηγορία. 

Σαν χτες το θυμάμαι ότι στα αποδυτήρια είχα πει στα παιδιά να ξεχάσουμε τον υποβιβασμό και να κοιτάξουμε να ανεβάσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε την ομάδα. Βέβαια αυτό σε βάθος χρόνου είδαμε ότι δεν έχει γίνει, καθώς η ομάδα έχει επιλέξει να δουλέψει πολύ με τα παιδιά της Ακαδημίας και να προωθήσει τα παιδιά του χωριού, όμως πιστεύω ότι φέτος είναι μια καλή ευκαιρία να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην άνοδο. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο κόσμος δε στηρίζει ιδιαίτερα την προσπάθεια της ομάδας και νομίζω ότι είναι κρίμα αυτό για το χωριό, ενώ η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα και προσφέρει γενικότερα στο χωριό, αλλά δεν εισπράττει κάτι αντίστοιχο απ’ τον κόσμο.

 Ελπίζω να αλλάξει αυτό κάποια στιγμή γιατί η ομόνοια θα αποτυπωθεί και στην ομάδα. Να έχουν υγεία όλοι οι ποδοσφαιριστές και να δοθεί λίγη περισσότερη βαρύτητα από πλευράς πολιτείας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.